Skip links

Home » Containers » Rolcontainers

Verhuur rolcontainers

Het afvoeren van afval regelt u handig met het verhuur van rolcontainers in Utrecht via MDK Containers. Ons verhuur voor rolcontainers in Utrecht gaat eenvoudig en vlug via onze site. Daar ziet u de maten en de inhoud van onze containers. Bovendien heeft u de keuze uit kunststof of stalen uitvoeringen. We hebben diverse containers in huis, zoals rolcontainers. MDK levert kleine containers en containers van forser formaat in de hele provincie Utrecht.

Soort afval
Inhoud

Verhuur van rolcontainers: een rolcontainer bestellen in Utrecht

We hebben verschillende soorten rolcontainers klaarstaan. Zo bestaat ons assortiment uit diverse maten containers: van containers met een inhoud van 140 liter tot containers van groot formaat als 1700 liter voor grotere hoeveelheden (bouw)afval. Ook het huren van een ondergrondse afvalcontainer is mogelijk. Bent u dus druk met een uitgebreid verbouwproject? Met onze forse rolcontainers heeft u genoeg ruimte voor uw afval. Maar ook bij minder ingrijpende projecten bent u met onze bescheiden containers verzekerd van de juiste rolcontainer. De containers van ons rolcontainer verhuur zijn bovendien gesloten containers. Ook containers legen behoort bij onze werkzaamheden.

Huur direct en eenvoudig een rolcontainer

Bestel vandaag (een werkdag) uw rolcontainer en hij staat de volgende werkdag bij u voor de deur. Op onze website ziet u de all-in prijzen: zo weet u gelijk waar u aan toe bent met ons verhuur voor rolcontainers. Of u nou afval in de vorm van papier, plastic of restafval heeft of eigenaar bent van een kantoor, winkel of restaurant: MDK Containers heeft de juiste rolcontainer.

Leave a comment