Skip links

Home » Over ons

Over ons

Over MDK Containers

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking. Oftewel: recycling met containers staat centraal bij onze containerverhuur. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Een container huren doe je makkelijk en snel via MDK Containers. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor de recycling van jouw afval in containers en hebben een landelijke dekking voor containerverhuur.

Over MDK-containers
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Recycling met containers

Wij adviseren onze klanten bij het huren van een container waar mogelijk afval te scheiden bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige grondstoffen op. Het recyclen van afvalstromen met containers is een belangrijke kernactiviteit van MDK containers. Wij verwerken afvalstoffen ten behoeve van recycling en hergebruik met onze containerverhuur. Door de combinatie van verschillende technieken voor afvalverwerking kunnen wij het afval zo efficiënt mogelijk scheiden en bewerken tot herbruikbaar materiaal of als secundaire bouwstof. Ons assortiment containers bestaat uit afvalcontainers en  opslagcontainers., van kleine afvalcontainers tot containers van groot formaat.

Dit betekent duurzaam materiaalgebruik door de recycling met containers. Wij bieden maatwerk in afvalinzameling en verwerking met onze containerverhuur. Dankzij ons uitgebreide netwerk bieden wij voor alle afvalsoorten de juiste bestemming met het meeste rendement in hergebruik, financiën of logistiek. Zo haal je het meeste uit het huren van een container.

Container bestellen bij MDK

Heb je een afvalcontainer nodig voor je verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doe je makkelijk en snel via MDK Containers.

Container bestellen

Leave a comment