Over ons

Containerverhuur in Utrecht

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het leveren van grond, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Oftewel: recycling met containers staat centraal bij onze containerverhuur in Utrecht. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Een container huren in Utrecht doet u makkelijk en snel via MDK Containers. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor de recycling van uw afval in containers en hebben een landelijke dekking voor containerverhuur.

Recycling met containers

Wij adviseren onze klanten bij het huren van een container in Utrecht waar mogelijk afval te scheiden bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige grondstoffen op. Het recyclen van afvalstromen met containers is een belangrijke kernactiviteit van MDK containers. Wij verwerken afvalstoffen ten behoeve van recycling en hergebruik met onze containerverhuur in Utrecht. Door de combinatie van verschillende technieken voor afvalverwerking kunnen wij het afval zo efficiënt mogelijk scheiden en bewerken tot herbruikbaar materiaal of als secundaire bouwstof. Ons assortiment containers bestaat uit afvalcontainers, rolcontainers en opslagcontainers., van kleine afvalcontainers tot containers van groot formaat. Ook voor bouwstoffen in Utrecht kunt u bij ons terecht.

Dit betekent duurzaam materiaalgebruik door de recycling met containers. Wij bieden maatwerk in afvalinzameling en verwerking met onze containerverhuur in Utrecht. Dankzij ons uitgebreide netwerk bieden wij voor alle afvalsoorten de juiste bestemming met het meeste rendement in hergebruik, financiën of logistiek. Zo haalt u het meeste uit het huren van een container in Utrecht.