Skip links

Home » Kleine afvalcontainers

Kleine afvalcontainers huren

Je bent aan het verbouwen of renoveren en zoekt een manier om bouwafval weg te gooien. Het afval is niet genoeg om een grote container mee te vullen, maar je wilt ook niet naar de stort heen en weer blijven rijden. De kleine afvalcontainers van MDK Containers bieden dan een oplossing. Onze container verhuur gaat eenvoudig en vlug via onze site. Kies welke afvalsoort je wilt afvoeren en welke maat aan kleine containers je nodig hebt. We hebben diverse typen afvalcontainers klaarstaan en halen volle containers ook weer op.

Soort container

Verschillende soorten afval

Bij een verbouwing komen verschillende soorten afval kijken. Kies ervoor de afvalstromen te scheiden in diverse kleine afvalcontainers. We hebben kleine containers voor bouwafval (puinafval), schoon puin, tuinafval, dakafval (gemend afval) en huisraad/grofvuil. Ons aanbod bestaat onder andere uit containers van kleiner formaat van 3m3. MDK Containers heeft altijd de juiste afvalcontainer voor jou klaarstaan, wat de klus dan ook is. Bekijk snel onze opties aan puinbakken. Als je op een werkdag voor 23:59 uur de bestelling plaatst, staat de kleine afvalcontainer de volgende werkdag op de door jou gekozen locatie.

Ons assortiment kleine afvalcontainers

Je hebt de keuze uit afvalcontainers of opslagcontainers. Hoe je de juiste kleine container bestelt voor jouw klus? Selecteer het type afval en het gewenste formaat van de container. Je ziet direct of de puinbak op een parkeerplaats past of niet. Vul ten slotte jouw gegevens in. Naast de puinbak brengen hoort containers legen ook bij onze diensten. Heb je vragen over ons aanbod aan kleine containers? Neem contact op en stel je vragen. Stuur een mail, vul ons contactformulier in of geef ons een belletje: wij helpen je graag verder met onze container verhuur.

Leave a comment