Kleine afvalcontainers

Kleine afvalcontainers huren

U bent aan het verbouwen of renoveren en zoekt een manier om uw bouwafval weg te gooien. Het afval is niet genoeg om een grote container mee te vullen, maar u wilt ook niet naar de stort heen en weer blijven rijden. De kleine afvalcontainers van MDK Containers bieden dan een oplossing. Onze container verhuur in Utrecht gaat eenvoudig en vlug via onze site. Kies welke afvalsoort u wilt afvoeren en welke maat aan kleine containers u nodig heeft. We hebben diverse typen afvalcontainers in Utrecht klaarstaan en halen volle containers ook weer op.

Bij een verbouwing komen verschillende soorten afval kijken. Kies ervoor de afvalstromen te scheiden in diverse kleine afvalcontainers. We hebben kleine containers in Utrecht voor bouwafval (puinafval), schoon puin, groenafval, dakafval (gemend afval) en huisraad/grofvuil. Ons aanbod bestaat onder andere uit containers van kleiner formaat van bijvoorbeeld 2m3 of 3m3. MDK Containers heeft altijd de juiste afvalcontainer in Utrecht voor u klaarstaan, wat uw klus dan ook is. Bekijk snel onze opties aan puinbakken. Als u op een werkdag voor 9.00 uur de bestelling plaatst, staat de kleine afvalcontainer de volgende dag op de door u gekozen locatie.

Ons assortiment aan kleine afvalcontainers

U heeft de keuze uit afvalcontainers, rolcontainers of opslagcontainers. U kunt ons ook inschakelen voor bouwmateriaal in Utrecht zoals grind of zand. Hoe u de juiste kleine container bestelt voor uw klus? Selecteer als eerste het type afval, bijvoorbeeld schoon puin of een grondafval container. Selecteer vervolgens het formaat van de container. U ziet direct of de puinbak op een parkeerplaats past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in. Naast de puinbak brengen hoort containers legen ook bij onze diensten. Heeft u vragen over ons aanbod aan kleine containers? Neem contact op en stel uw vragen. Stuur een mail, vul ons contactformulier in of geef ons een belletje: wij helpen u graag verder met onze container verhuur.