Containers maten

 

Containers maten: de verschillende afmetingen afvalcontainers

Puinbakken zijn er in allerlei soorten en maten. Daarom is het belangrijk goed onderzoek te doen naar de afmetingen/maten van de containers die u nodig heeft. Zo selecteert u de puinbak die past bij uw klus. Bij een verbouwing komt namelijk veel bouwafval kijken. U kunt op en neer naar de stort of het afval in één keer kwijt in een container. De verschillende maten containers van MDK Containers bieden een oplossing. Onze puinbakverhuur gaat eenvoudig en snel via onze site. Stap één is een afvalsoort kiezen. Selecteer daarna de maten die u nodig heeft: van een 2m3 tot een 15m3 container. We hebben diverse typen afvalcontainers klaarstaan en halen volle containers weer op. Denk aan een grondafval container of containers voor bouwafval.

 

Tijdens een verbouwing krijgt u te maken met verschillende soorten bouwafval. Scheid de afvalstromen in diverse maten containers. Zo hebben we puinbakken (van kleiner formaat) voor onder andere puinafval, tuinhout, schoonhout, dakafval (gemend afval) en grofvuil/huisraad. U heeft de keuze uit kleine afvalcontainers als 2m3 of 3m3. Maar ook een 15m3 container regelt u via MDK Containers. Bekijk direct uw opties aan puinbakken. Bestelt u op een werkdag voor 9.00 uur, staat de container de volgende dag op uw locatie.

Van een 2m3 tot 15m3 container: diverse maten containers

Kies uit onze afvalcontainers, rolcontainers of opslagcontainers. Zoekt u materiaal voor in uw tuin? U kunt ook bij ons aankloppen voor bouwmateriaal in Utrecht zoals grind of zand. U bestelt de juiste maten container(s) voor uw klus door eerst het type afval te selecteren en daarna de formaten. We vertellen u gelijk of een puinbak op één parkeerplek past of niet. Zo past een 15m3 container niet op een parkeervak. De laatste stap is uw gegevens invullen. De container legen hoort eveneens bij onze diensten. Bij vragen over ons aanbod aan containers horen we graag van u.