Skip links

Home » Containers » Opslagcontainers

Opslagcontainer huren

Ook voor een opslagcontainer huren staat MDK Containers klaar. Deze opslagcontainers zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken: voor de tijdelijke opslag van uw inboedel en voor de opslag van bouwmaterialen. Deze containers zijn waterdicht en goed afsluitbaar door middel van een slot.

Verhuur opslagcontainers

Sla uw inboedel tijdens uw verhuizing op in de opslagcontainers van MDK Containers, met ons container verhuur. Een opslagcontainer huren gaat eenvoudig en vlug via onze site. We hebben diverse opslagcontainers in huis van verschillende formaten. Zo hebben de we juiste container voor iedere klus, ook voor uw project. MDK Containers doet aan container verhuur in heel het land.

Formaten opslagcontainers van MDK Containers

Bij een verbouwing of klusproject is het handig uw spullen op te kunnen slaan zodat u met een gerust hart aan de slag kunt. Met opslagcontainers van MDK Containers slaat u tijdelijk uw inboedel of bouwmaterialen op. Bij een opslagcontainer huren bij MDK Containers heeft u de keuze uit twee verschillende formaten: 6,00×2,50×2,40 (een inhoud van 30 m3) of 3,00×1,80×2,00 (een inhoud van 11 m3). We hebben opslagcontainers voor de grote verbouwing met de inhoud van 30 m3, maar hebben ook kleine containers voor de minder grote klussen met de inhoud van 11 m3. Uw spullen staan veilig met onze waterdichte en goed afsluitbare containers. Heeft u vragen over onze opslagcontainers? Neem contact op en we beantwoorden uw vragen met plezier.