Skip links
Home » De voordelen van een opslagcontainer huren

De voordelen van een opslagcontainer huren

Huren opslagcontainer - MDK Containers

De voordelen van een opslagcontainer huren

Een verbouwing betekent vaak alle spullen uit huis halen en ergens anders opslaan. Waar laat u tijdelijk al die meubels? Of heeft uw huis sowieso al te weinig plaats voor al uw spullen? Wanneer u weinig opslagplek heeft, biedt een opslagcontainer de oplossing. We zetten op een rij waarom een opslagcontainer huren meerdere vliegen in één klap betekent.  

 

Waar kunt u een opslagcontainer voor gebruiken?

Een opslagcontainer is bedoeld voor verschillende doeleinden. Denk aan het tijdelijk opslaan van uw inboedel of de opslag van bouwmaterialen. De bouw maakt vaak gebruik van opslagcontainers om materialen in op te slaan voor tijdens de projecten. Zo blijft het materiaal veilig opgeborgen wanneer de bouwplaats verlaten wordt. Eveneens het bouwmateriaal tijdens uw verbouwing kunt u opslaan in de container.

Ook wanneer u bijvoorbeeld midden in een verbouwing zit, kan een opslagcontainer goed van pas komen. De bank, kasten, stoelen en al het andere meubilair: u wilt niet dat het beschadigt tijdens de verbouwing. In een opslagcontainer staat uw inboedel veilig opgeborgen en staat het u niet in de weg tijdens het klussen in uw woning. Zo bent u ervan verzekerd dat de meubels in dezelfde staat in uw woning staan na de renovatie als voor de verbouwing.

 

Tal van voordelen aan opslagcontainers

Tijdens de verbouwing kunt u ook een busje of vrachtwagen inschakelen voor uw spullen. Waarom het slim is een opslagcontainer te huren? Er zitten een aantal voordelen aan het hebben van een container voor de deur.

 • U kunt uw spullen ergens opslaan buiten huis
  Tijdens een verbouwing heeft u alle ruimte hard nodig om aan de slag te gaan. Meubels en andere inboedel mogen niet in de weg staan tijdens het klussen. Door een opslagcontainer te huren, staat uw inboedel u niet voor de voeten en kunt u in alle rust uw klussen uitvoeren. Zonder bergen aan spullen om u heen loopt de verbouwing al meer op rolletjes.
 • Uw inboedel is veilig en goed opgeborgen
  Naast het feit dat u geen meubilair om u heen heeft tijdens het klussen, hoeft u zich ook geen zorgen te maken over de veiligheid van uw inboedel. Door de waterdichte containers blijven uw meubels eveneens bij ruw en nat weer spik en span. De opslagcontainers zijn afsluitbaar met een slot, waardoor uw spullen beschermd blijven voor anderen.
 • U betaalt voor wat u nodig heeft
  Opslagcontainers zijn er in verschillende maten. Zo is er altijd de juiste container voor de grootte van uw klus. Bij een kleinere verbouwing huurt u een kleine opslagcontainers, terwijl u bij de renovatie van het hele huis juist een flinke container huurt. Richt de opslagcontainer efficiënt in en u haalt nog meer voordeel uit de verhuur. Zet het meubilair dus niet willekeurig in de container, maar bekijk hoe u de meeste ruimte overhoudt. Daar komt wat puzzelen bij kijken, maar levert u uiteindelijk het meeste op.
 • De container wordt geleverd op de door uw gewenste locatie
  Wij brengen de opslagcontainer naar u toe. Laat weten waar en wanneer u de container geplaatst wilt hebben en wij zorgen dat de opslagcontainer er staat. U hoeft daar niet eens zelf voor thuis te zijn: zorg alleen dat er genoeg plek is voor de container.

 

 

Opslagcontainers huren bij MDK Containers

MDK Containers heeft een groot aanbod aan containers: afvalcontainers, rolcontainers en ook opslagcontainers. U kunt bij ons opslagcontainers huren voor de grote klussen met een afmeting van 6,00×2,50×2,40 en een inhoud van 30 m3. Maar ook bij een bescheiden verbouwing hebben wij een container klaarstaan van 3,00×1,80×2,00 en een inhoud van 11 m3.

Ik moet mijn inboedel kwijt.
Huur een opslagcontainer