Skip links

Home » Containers » Molokcontainers

Ondergrondse afvalcontainer/molok container huren

Een molok container is een ondergrondse afvalcontainer die gedeeltelijk onder de grond is. Op deze manier kunt u meer afval kwijt dan in een standaard (rol)container. Bovendien neemt een molok container minder ruimte in beslag.

Een ondergrondse afvalcontainer voor uw (bedrijfs)afval

Deze container is het ideale type afvalcontainer voor de inzameling van afval voor bedrijven in bijvoorbeeld de industrie, horeca en voor kantoren. De ondergrondse afvalcontainer is eenvoudig te plaatsen, waardoor hij op veel plekken neergezet kan worden. De afvalcontainer neemt ook minder ruimte in beslag dan een normale rolcontainer. Zo is er veel capaciteit voor een kleiner oppervlakte.

Meer voordelen van een molok container

Aangezien het afval onder de grond wordt opgeslagen, wordt het niet aangetast door hoge temperaturen of andere weersomstandigheden. Het afval gist in de ondergrondse afvalcontainer nauwelijks door de stabiele temperatuur waardoor u minder last heeft van stank. Aangezien het oudste afval onderop ligt in de molok container, heeft u minder kans op ongedierte. De ondergrondse afvalcontainer is ook brandveilig en heeft een strakke uitstraling.

Een container huren via MDK Containers

MDK Containers biedt een uitgebreid scala aan containers, variërend van afvalcontainers en rolcontainers tot opslagcontainers. Het huren van een van onze afvalcontainers brengt diverse voordelen met zich mee. U kunt profiteren van gunstige all-in tarieven, inclusief een huurperiode van zes weken. Bovendien verzorgen wij het ophalen en legen van de volle afvalcontainer als onderdeel van onze dienstverlening. Voor wie op zoek is naar bouwmaterialen, zoals voor de tuin, levert MDK Containers ook diverse bouwstoffen. Vraag vrijblijvend een offerte op voor het huren van een container.