Opslagcontainers

Opslagcontainers Huren opslagcontainer Opslagcontainer huren Utrecht MDK Containers

Opslagcontainer huren in Utrecht

Ook voor een opslagcontainer huren in Utrecht staat MDK Containers klaar. Deze opslagcontainers zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken.

  • tijdelijke opslag inboedel
  • opslag bouwmaterialen

Opslagcontainers zijn er in 2 maten.

  • 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3)
  • 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3)

Deze containers zijn waterdicht en goed afsluitbaar doormiddel van een slot.

Wilt u meer informatie bel ons voor de gewenste informatie. Of stuur een e-mail

Container verhuur in Utrecht: opslagcontainers huren via MDK Containers

Sla uw inboedel tijdens uw verhuizing op in de opslagcontainers van MDK Containers, met ons container verhuur in Utrecht. Een opslagcontainer huren in Utrecht gaat eenvoudig en vlug via onze site. We hebben diverse containers in huis van verschillende formaten. Zo hebben de we juiste container voor iedere klus, ook voor uw project. MDK Containers doet aan container verhuur in de hele provincie Utrecht. U kunt bovendien bij ons terecht voor zand, grind en tuinaarde. Wij bezorgen de vracht op uw locatie of u kunt ervoor kiezen het bouwmateriaal bij ons te komen ophalen. De bouwstoffen die wij leveren zijn onder andere menggranulaat, brekerzand en metselzand. Opslagcontainers huren in Utrecht doet u snel en makkelijk via MDK Containers.

Bij een verbouwing of klusproject (in Utrecht) is het handig uw spullen op te kunnen slaan zodat u met een gerust hart aan de slag kunt. Met opslagcontainers van MDK Containers slaat u tijdelijk uw inboedel of bouwmaterialen op. Bij een opslagcontainer huren in Utrecht bij MDK Containers heeft u de keuze uit twee verschillende formaten: 6,00×2,50×2,40 (een inhoud van 30 m3) of 3,00×1,80×2,00 (een inhoud van 11 m3). We hebben opslagcontainers voor de grote verbouwing met de inhoud van 30 m3, maar hebben ook kleine containers voor de minder grote klussen met de inhoud van 11 m3. Uw spullen staan veilig met onze waterdichte en goed afsluitbare containers. Heeft u vragen over onze opslagcontainers? Neem contact op en we beantwoorden uw vragen met plezier.