Skip links

Home » MDK Containers in Dongen

Afvalcontainer bestellen in Dongen? Uw recycling is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Afvalinzameling en puinverwerking regelt u handig met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Dongen gaat makkelijk en snel via onze site. MDK Containers heeft verschillende afvalcontainers in huis voor het hele land. U kunt eveneens bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij leveren de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De materialen die wij aanbieden zijn bijvoorbeeld menggranulaat, vulzand en tuingrind.

Het ruime aanbod aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons allerlei maten afvalcontainers huren in Dongen. Bent u aan het verbouwen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, zoals restafval? Misschien zoekt u een opslagcontainer om voor zekere tijd inboedel in op te bergen. Onze afvalcontainers voor heel Nederland op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor vuilnis van aanzienlijke en kleine omvang. We hebben diverse maten afvalcontainers: van 2m3 tot wel 40m3. Hoe vindt u de juiste afvalcontainer? Kies als eerste de categorie afval, denk aan grond. Selecteer dan de grootte van de afvalcontainer. U ziet gelijk of de afvalcontainer op een parkeerplaats past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in. MDK Containers levert afvalcontainers door heel Nederland, bijvoorbeeld in Noord-Brabant in steden als ‘s-Hertogenbosch, Dongen, Drimmelen, Vught en Oisterwijk.

Rolcontainers

We hebben voor elke afvalcategorie een goede rolcontainer, bijvoorbeeld archiefafval. We verhuren rolcontainers aan verschillende bedrijven: winkels, horeca, kantoren, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is ruim: van kleine rolcontainers tot flinke rolcontainers. Rolcontainers laten leegmaken is ook een mogelijkheid bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor diverse doelen, bijvoorbeeld voor kortstondige opslag van inboedel of materialen. Wij hebben opslagbakken in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed af te sluiten met een slot.

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een afvalcontainer in Dongen puin te scheiden bij de bron. Dit is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers voorop. We verdelen vuilnis zo efficiënt mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Door ons uitgebreide netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de juiste bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen