Groot containers

Containers: van klein tot groot

Verbouwen kunt u op allerlei manieren doen. Van een kleinere klus als de wc of badkamer tot het volledige huis: u wilt het afval dat tijdens de verbouwing vrij komt graag snel afvoeren. MDK heeft een breed assortiment aan puinbakken: containers van klein tot groot formaat. We hebben puinbakken voor allerlei soorten afval: van bouwafval tot hout tot grond. Het grote voordeel van een puinbak bij ons huren is het feit dat een container de volgende (werk)dag al op uw locatie staat.

Met een container van klein of groot formaat van MDK voert u uw gemengd afval makkelijk af. Kies de juiste soort en de maten van de container die voor uw verbouwing nodig zijn. Maak een inschatting van de hoeveelheid kuub afval die afgevoerd moet worden. Rond dit naar boven af, daarmee voorkomt u problemen wanneer de container niet groot genoeg bleek. MDK heeft niet alleen containers van groot formaat, maar biedt eveneens andere afvalcontainers, rolcontainers en opslagcontainers aan.

Welke grootte container heb ik nodig?

MDK Containers heeft containers van diverse groottes in het assortiment. Zo leest u bijvoorbeeld welke containers wel en welke niet op één parkeerplek passen. U kunt kiezen uit de volgende formaten die wél op een parkeervak passen:

  • Bouwcontainer 2m3 (alleen voor de regio Utrecht)
  • Bouwcontainer 3m3
  • Bouwcontainer 6m3
  • Bouwcontainer 10m3
  • Bouwcontainer 10m3 dicht

Deze containers passen niet op één parkeerkplek:

 

Een container huren via MDK Containers

Wij verwerken bouwafval in de regio Utrecht. Selecteer het afvaltype dat u heeft en bepaal welk formaat afvalbak u nodig heeft. Denk aan een grotere container van 40m3 of kleinere afvalbakken als 2m3. U weet direct of de container binnen een parkeervak past of niet. Wanneer u voor 9.00 uur bestelt, plaatsen wij de container de volgende (werk)dag op uw locatie. Onze tarieven zijn all-in en de prijs is inclusief 6 weken huur.