Skip links

Home » Containers

Container verhuur in heel Nederland

Soort afval
Inhoud

MDK Containers heeft een breed assortiment aan containers: van afvalcontainers tot rolcontainers tot opslagcontainers. Ook het huren van een ondergrondse afvalcontainer is een optie. Wanneer u een van onze afvalcontainers huurt, heeft dat vele voordelen. U huurt de afvalcontainer tegen lage all-in prijzen, inclusief zes weken huur. De volle afvalcontainer ophalen en legen hoort ook tot onze diensten. Zoekt u verder bouwmateriaal voor bijvoorbeeld uw tuin? MDK Containers levert ook bouwstoffen.

Container verhuur via MDK Containers

Bij onze container verhuur maakt u de keuze tussen diverse maten containers soorten afvalcontainers. Kies bijvoorbeeld een container van groot formaat of kleine containers. U kunt kiezen uit afvalcontainers voor verschillende afvalsoorten. Denk aan tuinafval, grondafval of bouwafval. Er gelden namelijk regels rondom container verhuur: niet alle materialen mogen in elke afvalcontainer. Wanneer er verkeerd afval in een afvalstroom terecht komt, is het recyclen moeilijker. De extra kosten komen bij de huurder te liggen. Let dus goed op wat voor soort afval u heeft.

Afvalcontainers van verschillende formaten

Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van bouwafval. U kunt het type afval selecteren en bepalen welke afmeting afvalcontainer u nodig heeft. We bieden bij onze container verhuur zowel grotere afvalcontainers van 40m3 als kleinere afvalcontainers van 2m3 aan. U komt direct te weten of deze in een parkeervak past. Onze tarieven zijn inclusief alles en de prijs omvat een huurperiode van zes weken.

Recycling staat bij de afvalinzameling en -verwerking bij MDK Containers voorop. We verwerken afvalstoffen en geven ze een tweede leven, bijvoorbeeld als herbruikbaar materiaal of als secundaire bouwstof. Op deze manier draagt u met de container verhuur van MDK Containers bij aan een duurzaam materiaalgebruik en een schoner milieu.