Skip links

Home » Containers

Container verhuur in heel Nederland

Soort container
Inhoud

MDK Containers heeft een breed assortiment aan containers: van afvalcontainers tot opslagcontainers. Wanneer je een van onze afvalcontainers huurt, heeft dat vele voordelen. Je huurt de afvalcontainer tegen lage all-in prijzen, inclusief acht weken huur. De volle afvalcontainer ophalen en legen hoort ook tot onze diensten.

Container verhuur via MDK Containers

Bij onze container verhuur maak je de keuze tussen diverse maten containers  en verschillende soorten afvalcontainers. Kies bijvoorbeeld een container van groot formaat of kleine containers. Je kunt kiezen uit afvalcontainers voor verschillende afvalsoorten. Denk aan tuinafval, grondafval of bouwafval. Er gelden namelijk regels rondom container verhuur: niet alle materialen mogen in elke afvalcontainer. Wanneer er verkeerd afval in een afvalstroom terecht komt, is het recyclen moeilijker. Let dus goed op wat voor soort afval je hebt.

Afvalcontainers van verschillende formaten

Wij zijn gespecialiseerd in het verwerken van bouwafval. Je kunt het type afval selecteren en bepalen welke afmeting afvalcontainer je nodig hebt. We bieden bij onze container verhuur zowel grotere afvalcontainers van 40m3 als kleinere afvalcontainers van 3m3 aan. Je komt direct te weten of deze in een parkeervak past. Onze tarieven zijn inclusief alles en de prijs omvat een huurperiode van acht weken.

Recycling staat bij de afvalinzameling en -verwerking bij MDK Containers voorop. We verwerken afvalstoffen en geven ze een tweede leven, bijvoorbeeld als herbruikbaar materiaal of als secundaire bouwstof. Op deze manier draag je met de container verhuur van MDK Containers bij aan een duurzaam materiaalgebruik en een schoner milieu.

Leave a comment