Container op locatie

Container op locatie

Bij een verbouwing heeft u een container op locatie nodig. Er zijn verschillende soorten afvalcontainers. Welke u ook nodig heeft, we zorgen ervoor dat de container op de door u aangewezen plek komt te staan. U ziet bij onze containers gelijk of ze op één parkeerplek passen of niet. Zorg dat u genoeg ruimte vrijmaakt zodat de container op de plek kan staan. Bereken ook ruimte voor de vrachtwagen om de container op de locatie te zetten.

De verhuur van onze puinbakken regelt u makkelijk via onze website. Kies als eerste het type afval en daarna de afmetingen die u nodig heeft. U heeft de keuze tussen containers van 2m3 tot 15m3. We hebben diverse typen puinbakken voor u en halen volle containers weer op. Denk aan een grondafval container of containers voor bouwafval.

Een verbouwing gaat gepaard met diverse typen bouwafval. Met een container op locatie kunt u eenvoudig afvalstromen scheiden. We hebben bijvoorbeeld puinbakken voor tuinhout, dakafval en puinafval. Kies onder andere voor een kleine afvalcontainer als 2m3 of een groot formaat van 15m3. U bekijkt het aanbod containers op de website. Bestelt u op een werkdag voor 9.00 uur, staat de container de volgende dag op de door u aangewezen plek.

Voor 9.00 uur op een werkdag bestelt, de volgende dag een container op uw locatie

Afvalcontainers, rolcontainers of opslagcontainers: MDK Containers heeft allerlei puinbakken. Voor bouwmateriaal in Utrecht zoals grind of aarde kunt u ook bij ons terecht. We geven direct aan of een puinbak op een parkeerplak past of dat er meer ruimte nodig is wanneer u een container op locatie wilt. Een 15m3 container past bijvoorbeeld niet in een parkeervak. Vul als laatste uw gegevens in. We legen de container ook voor u als deze vol is. Mocht u vragen hebben, horen we het graag. Neem contact op via de mail of geef ons een belletje.