Skip links
Home » Verbouwing van de badkamer: container huren checklist

Verbouwing van de badkamer: container huren checklist

Badkamer container huren

Verbouwing van de badkamer: container huren checklist

Een lekkende afvoer, loszittende tegels, verouderd badkamermeubilair of een badkamer ombouwen naar uw smaak: er zijn genoeg redenen om de badkamer onder handen te nemen. En bij zo’n verbouwing komt een hoop bouwafval kijken. Daarom is het handig om bij die klus van de badkamer een container te huren. Welke container u nodig heeft voor uw verbouwing, weet u met de checklist van MDK Containers.

Verbouwing badkamer container huren

Kan uw oude badkamer wel een opknapbeurt gebruiken? Wilt u de schade aan het meubilair of de vloer/muren aanpakken? Of is de bestaande badkamer niet helemaal naar uw smaak? Kortom: is het tijd voor een gloednieuwe douche of splinternieuw bad? Om van die vernieuwde badkamer te genieten moet de oude er eerst uit. En daar komt een hoop sloopwerk bij kijken. Bij een verbouwing van de badkamer is een container huren daarom slim. Neem deze dan ook mee in de planning en wees er op tijd bij: niets is vervelender dan helemaal klaar zijn voor de verbouwing maar alleen nog moeten wachten voor de afvalcontainer voor de deur staat. Met deze checklist bepaalt u snel welke container u moet huren voor uw badkamerklus.

Stap 1: om wat voor soort afval gaat het?

Bepaal eerst met wat voor soort afval u te maken heeft. Moeten de tegels bijvoorbeeld van de muur af? Haalt u uw kasten of douchewand weg? Vervangt u alleen het toilet of gaat het hele bad eruit? De onderdelen van de badkamer mogen in een container voor bouw- en sloopafval. Als u alleen de wand onder handen neemt en afval heeft in de vorm van tegels, is een schoon puincontainer huren voor de badkamer de juiste optie.

Stap 2: wat is de hoeveelheid afval?

Maak daarna een inschatting over de hoeveelheid bouwafval. Krijgt de hele badkamer een metamorfose of pakt u alleen het toilet en de wasbak aan? MDK Containers heeft kleine afvalcontainers van 2m3 voor een kleine klus, maar ook puinbakken voor de forsere verbouwingen met grotere maten als 10m3.

Houd er rekening mee dat als u een nog groter formaat container wilt huren voor de badkamer deze wellicht niet op één parkeerplaats past. Regel dan meer ruimte voor de container.

Stap 3: hoelang duurt de verbouwing?

Wanneer een verbouwing gepaard gaat met een strak tijdschema kunt u de container voor bepaalde dagen nodig hebben. Bij een verbouwklus zoals de badkamer heeft u bij een container huren de puinbak vaak een tijdje nodig. Met een krappe planning wilt u niet dat de container te snel vol zit en u moet wachten op een nieuwe, lege puinbak. Dat is een zorg die u er midden in een verbouwing niet bij wilt hebben. Wanneer u twijfelt over het formaat en u niet veel tijdmarge heeft, kan voor de badkamer een container huren een puinbak een maatje groter slim zijn.

Heeft u toch een verkeerde inschatting gemaakt en is de container vol en heeft u snel een nieuwe nodig? MDK Containers haalt de volle puinbak op, leegt deze en levert eventueel een nieuwe bij u op locatie.

Containers van MDK Containers

MDK Containers heeft een groot assortiment aan containers klaarstaan. Bestel snel en makkelijk een puinbak op een werkdag, dan staat deze al de volgende dag bij u op locatie. Bovendien ziet u gelijk de all-in prijzen waarmee u direct weet waar u aan toe bent. Voor de verbouwing van uw badkamer een container huren doet u eenvoudig via de website van MDK Containers. Zo geniet u binnen de kortste keren van uw nieuwe bad of douche.

Ik heb een container nodig voor mijn badkamerverbouwing
Container verhuur via MDK Containers.