Recycling container

Recycling met een container als een van onze voorwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container puin te verdelen bij de bron. Dit is kostenbesparend en levert de meest hoogwaardige materialen op. De recycling van afval met een container is voor MDK Containers erg belangrijk. We verdelen afval zo doeltreffend mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of tot een secundaire bouwstof. Via ons uitgebreide netwerk vinden wij voor elke afvalsoort de juiste bestemming.

Bij onze container verhuur speelt recycling een grote rol. Daarom is het belangrijk het juiste type container te kiezen. Doet u dat niet en komt het verkeerde afval in een puinbak, is de verwerking en recycling van het afval extra lastig. Dat is niet alleen zonde van de grondstoffen, maar zorgt er ook voor dat u een extra toeslag krijgt bovenop de kosten voor de huur. Voorkom dat en sorteer uw afval goed.

Diverse soorten containers voor recycling

Bij MDK Containers heeft u de keuze uit diverse soorten afvalcontainers. Zo hebben wij containers klaarstaan voor:

U kunt per container zien wat er wel en niet in de puinbak mag. Heeft u daar vragen over? Twijfel niet en neem contact met ons op, dan helpen wij u verder met al uw vragen. En zo weet u zeker dat u ook bijdraagt aan de recycling van afval met uw container.

Een container huren via MDK Containers

MDK Containers verwerkt afval in de regio Utrecht. Klik de juiste afvalsoort aan en bepaal welk formaat afvalbak u nodig heeft voor de juiste recycling met uw container. Denk aan kleine afvalcontainers tot puinbakken van forser formaat. U ziet gelijk of de container wel of niet op één parkeervak past. Als u op een werkdag voor 9.00 uur bestelt, plaatst MDK Containers de puinbak de volgende dag op de door u aangewezen plek. Onze prijzen zijn all-in en zijn inclusief 6 weken huur.