Skip links
Home » Producten » Molokcontainer

Molokcontainer

Molokcontainer

1500L, 3000L, 5000L

Prijs op aanvraag

Molokcontainer

0,00

Een molokcontainer is een afvalbak die deels ondergronds is geplaatst, waardoor er meer afval in past dan in een reguliere (rol)container. Bovendien neemt deze bak aanzienlijk minder ruimte in.

Neem contact op

Toevoegen aan offerte

Aantal:
Categorie:

Snelle bezorging

Scherpe prijzen

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Omschrijving

Een molokcontainer is een puinbak die gedeeltelijk ondergronds is. Op deze manier kunt u meer afval kwijt dan in een standaard (rol)container. Bovendien neemt de puinbak minder ruimte in beslag.

De voordelen van deze container

Deze ondergrondse container is ideaal voor het verzamelen van afval bij bedrijven in sectoren zoals industrie, horeca en kantoren. Dankzij zijn eenvoudige plaatsing kan deze container op diverse locaties worden geplaatst. In vergelijking met reguliere rolcontainers neemt deze puinbak minder ruimte in beslag, terwijl hij toch een grote capaciteit biedt.

Omdat het afval onder de grond wordt opgeslagen, blijft het onaangetast door extreme temperaturen en andere weersomstandigheden. De stabiele temperatuur voorkomt gisting van het afval, waardoor stankoverlast wordt verminderd. Omdat het oudste afval onderaan wordt opgeslagen, is de kans op ongedierte minimaal. Bovendien is de container brandveilig en heeft hij een strakke uitstraling.

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.