Grondafval container

Grond afvoeren met een grondafval container

U bent flink aan de slag geweest met uw tuin en zoekt een manier om het zand af te voeren. Of u heeft de bestrating onder handen genomen en moet het overtollige aarde kwijt. Met een grondafval container van MDK Containers voert u de grond, het zand of de klei handig en snel af. Kies het juiste type en de maten van de container die voor uw klus nodig zijn. Heeft u een inschatting gemaakt van het aantal kuub grond dat afgevoerd moet worden? Rond deze naar boven af, zo voorkomt u gedoe wanneer de container niet groot genoeg bleek. MDK Containers biedt niet alleen grondafval containers, maar ook andere afvalcontainers, rolcontainers en opslagcontainers.

Wat mag er in een grondafval container?

Voorkom extra kosten en zorg dat u de juiste container bestelt. In een grondafval container mag bijvoorbeeld:

  • Zand
  • Aarde
  • Grond
  • Klei
  • Kort gemaaide graszoden
  • Zonder vervuiling

Er mogen ook een aantal dingen niet in deze container. Denk aan vervuilde en/of verontreinigde grond, bedrijfsafval en gevaarlijk afval. Wanneer er verkeerd afval in een afvalbak zit, riskeert u bijkomende kosten zoals een toeslag. Er worden dan namelijk meer kosten gemaakt bij het verwerken van het afval. Twijfelt u of uw afval in een grondafval container mag? Neem contact op en wij helpen u verder.

Een grondafval container huren via MDK Containers

MDK Containers verwerkt grondafval in de regio Utrecht. Selecteer de afvalsoort ‘grond’ en bepaal welk formaat afvalbak u nodig heeft. Denk aan een kleine container als 2m3 tot een forse afvalbak van 40m3. U ziet gelijk of de container op één parkeerplaats past of niet. Bestel op een werkdag voor 9.00 uur uw container en wij plaatsen hem de volgende dag op de door u aangewezen locatie. Onze prijzen zijn all-in en inclusief 6 weken huur.

Menu