Grondafval container

Aarde wegvoeren met een grondafval container

U gaat flink aan de slag met uw tuin en zoekt een manier om het zand af te voeren. Of u heeft de bestrating aangepakt en moet de overtollige aarde kwijt. Met onze grondafval container voert u de grond, het zand of de klei handig en snel af. Kies het goede type en de maten van de container die u nodig heeft. Maakte u een inschatting van het aantal kuub aarde dat weggevoerd moet worden? Rond het naar boven af, zo voorkomt u gedoe wanneer de puinbak niet groot genoeg bleek. MDK Containers biedt niet alleen grondafval containers, maar ook andere afvalpuinbakken, rolcontainers en opslagcontainers.

Wat kan er in een grondafval container?

Voorkom extra uitgaven en zorg dat u de goede container bestelt. In een grondafval container mag bijvoorbeeld:

  • Klei
  • Zand
  • Aarde
  • Grond
  • Kort gemaaide graszoden
  • Zonder vervuiling

Er mogen ook een aantal dingen niet in deze container. Denk aan vervuilde grond, bedrijfsafval en gevaarlijk afval. Als er verkeerd afval in een afvalbak zit, riskeert u bijkomende kosten zoals een toeslag. Er worden dan namelijk meer kosten gemaakt bij het verwerken van het afval. Twijfelt u of uw afval in een grondafval container mag? Laat het weten; wij helpen u verder.

Een grondafval container huren via MDK Containers

MDK Containers verwerkt grondafval in de regio Utrecht. Selecteer de afvalsoort ‘grond’ en bepaal welke maat afvalbak u moet hebben. Denk aan kleine afvalcontainers als 2m3 tot containers van een grotere maat als een 15m3 container of een puinbak van 40m3. U ziet of de container op één parkeerplaats past of niet. Bestel op een werkdag voor 9.00 uur uw container en wij zetten hem de dag erna op de door u aangewezen locatie. Onze prijzen voor onze De tarieven voor onze container verhuur zijn compleet, met 6 weken huur inbegrepen.