Container verhuur

Container verhuur via MDK Containers

MDK Containers heeft een breed assortiment aan puinbakken: van afvalcontainers tot rolcontainers tot opslagcontainers. Wanneer u een van onze puinbakken huurt, heeft dat vele voordelen. Als u op een werkdag een container bestelt, staat deze de volgende dag bij u op locatie. U huurt de puinbak tegen lage all-in prijzen, inclusief zes weken huur. De volle container ophalen en legen hoort ook tot onze diensten. Zoekt u verder bouwmateriaal voor bijvoorbeeld uw tuin? MDK Containers levert bouwstoffen in de provincie Utrecht. Heeft u vragen over onze container verhuur? Aarzel niet en stel uw vraag, wij helpen u graag.

Recycling staat bij de afvalinzameling en -verwerking bij MDK Containers voorop. We verwerken afvalstoffen en geven ze een tweede leven, bijvoorbeeld als herbruikbaar materiaal of als secundaire bouwstof. Op deze manier draagt u met de container verhuur van MDK Containers bij aan een duurzaam materiaalgebruik en een schoner milieu.

Welke container heb ik nodig?

Bij onze container verhuur maakt u de keuze tussen diverse soorten puinbakken. Ook bij MDK Containers kunt u kiezen uit puinbakken voor verschillende afvalsoorten. Er gelden namelijk regels rondom container verhuur: niet alle materialen mogen in elke puinbak. Wanneer er verkeerd afval in een afvalstroom terecht komt, is het recyclen moeilijker. De extra kosten komen bij de huurder te liggen. Let dus goed op wat voor soort afval u heeft. Kies uit deze puinbakken:

Of u nu een grote verbouwing heeft of een kleine klus uitvoert, met onze container verhuur hebben wij de juiste puinbak voor uw klusproject. U ziet gelijk of de container wel of niet binnen één parkeervak past. U heeft de keuze uit deze formaten:

  • Container 2m3
  • Container 3m3
  • Container 6m3
  • Container 10m3
  • Container 10m3 dicht
  • Container 15m3
  • Container 40m3

Container verhuur via MDK Containers

In de regio Utrecht zijn wij gespecialiseerd in het verwerken van bouwafval. U kunt het type afval selecteren en bepalen welke afmeting afvalcontainer u nodig heeft. We bieden bij onze container verhuur zowel grotere containers van 40m3 als kleinere afvalbakken van 2m3 aan. U komt direct te weten of de container in een parkeervak past. Als u vóór 9.00 uur bestelt, wordt de container de volgende (werk)dag op uw locatie geplaatst. Onze tarieven zijn inclusief alles en de prijs omvat een huurperiode van zes weken.