15m3 container

15m3 container: bouwcontainer van grote omvang

U gaat in huis aan de slag en zit met een grote hoeveelheid afval. Bijvoorbeeld tijdens de verbouwing van de keuken of meerdere kamers komt er veel afval vrij. Dit wilt u graag snel afvoeren, zonder talloze ritjes naar de milieustraat. MDK Containers heeft een breed assortiment aan puinbakken voor de grote verbouwingen. Denk aan een 10m3 of 15m3 container of een puinbak van 40m3. Wanneer u een container bestelt op een werkdag, leveren we hem de volgende dag op uw locatie.

In onze open 15m3 container kunt u vele kruiwagens aan bouwafval kwijt, om wat voor soort afval het ook gaat. Het is slim vóór u een container huurt een ruime inschatting te maken van de hoeveelheid kuub aan bouwafval die u heeft. Zo voorkomt u een verkeerd formaat container. MDK heeft niet alleen 15 kuub puinbakken maar biedt ook andere afvalcontainers, rolcontainers en opslagcontainers aan.

Voor welk soort bouwafval is een 15m3 container?

U huurt een 15m3 container voor diverse soorten bouwafval. Let er goed op welk soort afval u heeft bij uw verbouwing. Wanneer er verkeerd afval in de puinbak komt, maakt dat het recyclingsproces moeilijker. En die kosten worden doorberekend. De verschillende soorten afval zijn:

  • Bouw- en sloopafval
  • Schoon puin
  • Hout
  • Tuinhout
  • Tuin- en plantsoenafval
  • Grond (schoon)
  • Dakafval (gemengd)
  • Huisraad/grofvuil

U leest op deze pagina precies wat wel en niet in elk type container mag. Heeft u vragen over uw bouwafval? Stel ze gerust!

Een 15m3 container huren via MDK Containers

Wij halen bouwafval op in de hele regio Utrecht. Om een puinbak te bestellen, selecteert u als eerste welk afval u heeft. Kies daarna het formaat puinbak, zoals een 15m3 container. U komt gelijk te weten of de puinbak één of twee parkeerplekken aan ruimte nodig heeft. Bestel voor 9.00 uur, en wij plaatsen de puinbak de volgende dag op uw locatie. Onze prijzen zijn totaaltarieven, inclusief zes weken huur.