Skip links

Home » MDK Containers in Zutphen

Afvalcontainer inhuren in Zutphen? Uw recycling is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Afvalcollectie en afvalverwerking doet u handig met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Zutphen gaat moeiteloos en direct via onze site. We hebben diverse afvalcontainers klaarstaan voor heel Nederland. U kunt bovendien bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij bezorgen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De bouwstoffen die wij verschaffen zijn onder andere betongranulaat, zwarte grond/tuingrond en metselzand.

Het grote assortiment aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons diverse soorten afvalcontainers huren in Zutphen. Bent u aan het verbouwen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, zoals gft? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om voorlopig inboedel in op te bergen. Onze afvalcontainers voor het hele land op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor vuilnis van grote en kleine afmetingen. We hebben allerlei afmetingen afvalcontainers: van 2m3 tot wel 40m3. Hoe kiest u de juiste afvalcontainer? Selecteer als eerste het type afval, zoals bouw- en sloopafval. Kies vervolgens de afmetingen van de afvalcontainer. U leest direct of de afvalcontainer op een parkeerplaats past of niet. Vul tot slot uw gegevens in. We leveren afvalcontainers door door heel Nederland.

Rolcontainers

We hebben voor elke afvalsoort een passende rolcontainer, bijvoorbeeld karton. We verhuren rolcontainers aan allerlei ondernemingen: winkels, eetgelegenheden, bureaus, enzovoort. Ons aanbod aan rolcontainers is ruim: van kleine rolcontainers tot grote rolcontainers. Rolcontainers laten legen is ook een mogelijkheid bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor diverse doelen, zoals voor kortstondige opslag van inboedel of bouwmaterialen. Wij hebben opslagcontainers in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed afsluitbaar met een slot.

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een afvalcontainer in Zutphen vuilnis te verdelen bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. Het recyclen van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We scheiden vuilnis zo doeltreffend mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire bouwstof. Met ons grote netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de geschikte bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen