Skip links

Home » MDK Containers in Zundert

Afvalcontainer bestellen in Zundert? Uw recycling is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Afvalcollectie en afvalverwerking doet u eenvoudig met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Zundert gaat moeiteloos en gauw via onze site. MDK Containers heeft allerlei afvalcontainers staan voor het hele land. U kunt bovendien bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij bezorgen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De materialen die wij leveren zijn onder andere menggranulaat, zwarte grond/tuingrond en tuingrind.

Het ruime aanbod aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons diverse soorten afvalcontainers huren in Zundert. Bent u aan het renoveren en heeft u een afvalcontainer nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, bijvoorbeeld restafval? Misschien zoekt u een opslagcontainer om tussentijds meubels in op te stellen. Dit zijn onze afvalcontainers voor het hele land op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor vuilnis van aanzienlijke en kleine omvang. We hebben diverse soorten afvalcontainers: van 2m3 tot wel 40m3. Hoe selecteert u de goede afvalcontainer? Selecteer eerst de categorie vuilnis, bijvoorbeeld dakafval. Selecteer daarna de maat van de afvalcontainer. U ziet direct of de afvalcontainer op een parkeerplaats past of niet. Vul als laatste uw gegevens in. We leveren afvalcontainers door door heel Nederland.

Rolcontainers

We hebben voor iedere afvalcategorie een passende rolcontainer, denk aan glasafval. We verhuren rolcontainers aan allerlei bedrijven: winkels, eetgelegenheden, kantoren, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is ruim: van kleine rolcontainers tot grote rolcontainers. Rolcontainers laten leegmaken is eveneens een optie bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor diverse doeleinden, zoals voor tussentijdse opslag van meubels of grondstoffen. Wij hebben opslagcontainers in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed afsluitbaar met een slot.

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een afvalcontainer in Zundert vuilnis te scheiden bij de bron. Dit is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het hergebruiken van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We splitsen afval zo efficiënt mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Door middel van ons uitgebreide netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de juiste bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen