Skip links

Home » MDK Containers in Zoeterwoude

Afvalcontainer aanvragen in Zoeterwoude? Uw recycling is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Puininzameling en puinverwerking doet u gemakkelijk met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Zoeterwoude gaat moeiteloos en gauw via onze website. MDK Containers heeft diverse afvalcontainers staan voor heel Nederland. U kunt bovendien bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij bezorgen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De bouwstoffen die wij leveren zijn bijvoorbeeld menggranulaat, vulzand en tuingrind.

Het uitgebreide aanbod aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons diverse soorten afvalcontainers huren in Zoeterwoude. Bent u aan het klussen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, zoals gft? Misschien zoekt u een opslagcontainer om tussentijds inboedel in op te bergen. Onze afvalcontainers voor het hele land op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor vuilnis van grote en kleine afmetingen. We hebben verschillende maten afvalcontainers: van 2m3 tot zelfs 40m3. Hoe selecteert u de goede afvalcontainer? Selecteer eerst de categorie vuilnis, bijvoorbeeld schoon puin. Selecteer dan de maat van de afvalcontainer. U leest direct of de afvalcontainer op een parkeerplek past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in. We leveren afvalcontainers door door heel Nederland.

Rolcontainers

We hebben voor elke afvalcategorie een passende rolcontainer, bijvoorbeeld archiefafval. We verhuren rolcontainers aan allerlei bedrijven: winkels, horeca, bureaus, enzovoort. Ons aanbod aan rolcontainers is ruim: van kleine rolcontainers tot flinke rolcontainers. Rolcontainers laten leegmaken is bovendien een mogelijkheid bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld voor tussentijdse opslag van spullen of grondstoffen. Wij hebben opslagbakken in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een afvalcontainer in Zoeterwoude vuilnis te verdelen bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers voorop. We splitsen vuilnis zo doeltreffend mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Door ons grote netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de geschikte bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen