MDK Containers in Zeist

Container huren in Zeist

Afvalverzameling en puinverwerking regelt u gemakkelijk met de containers van MDK Containers. Een container huren in Zeist gaat handig en vlug via onze website. We hebben diverse puinbakken klaarstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Amersfoort, Veenendaal, of Nieuwegein. U kunt eveneens in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij brengen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De materialen die wij verschaffen zijn bijvoorbeeld betongranulaat, brekerzand en tuingrind. Lees meer over een container huren in Zeist.

Het uitgebreide aanbod aan containers van MDK containers

U kunt bij ons een container huren in Zeist in verschillende formaten. Bent u aan het renoveren en heeft u een puinbak nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, zoals papier? Misschien zoekt u een opslagcontainer om tussentijds meubels in op te stellen. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor afval van flinke en kleine omvang. We hebben allerlei afmetingen containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe selecteert u de goede container? Selecteer eerst de soort vuilnis, denk aan grofvuil. Selecteer dan de grootte van de container. U ziet gelijk of de puinbak op een parkeerplaats past of niet. Vul als laatste uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers enkel in de omgeving Utrecht. We hebben voor iedere afvalcategorie een passende container, denk aan glasafval. We verhuren containers aan verschillende ondernemingen: winkels, eetgelegenheden, bureaus, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is uitgebreid, zoals kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten legen is eveneens een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doeleinden, denk aan tijdelijke opslag van spullen of materialen. Wij hebben opslagbakken in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij een container huren in Zeist vuilnis te splitsen bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het hergebruiken van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We verdelen vuilnis zo doeltreffend mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Door ons uitgebreide netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de juiste bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!