MDK Containers in Woudenberg

Een container inzetten in Woudenberg

Afvalverzameling en afvalverwerking doet u gemakkelijk met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Woudenberg gaat gemakkelijk en snel via onze site. MDK Containers heeft diverse containers in huis. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in DoornWoudenbergDe Bilt en Breukelen. U kunt ook in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij brengen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De grondstoffen die wij verschaffen zijn onder andere menggranulaat, brekerzand en metselzand.

Het uitgebreide aanbod aan containers van MDK containers

U kunt bij ons allerlei afmetingen containers huren in Woudenberg. Bent u aan het renoveren en heeft u een container nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, zoals papier? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk spullen in op te slaan. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor vuilnis van grote en kleine afmetingen. We hebben verschillende afmetingen containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe selecteert u de juiste container? Kies als eerste de soort vuilnis, denk aan schoon puin. Kies daarna de maat van de container. U ziet gelijk of de puinbak op een parkeervak past of niet. Vul tot slot uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers uitsluitend in de regio Utrecht. We hebben voor elke afvalsoort een geschikte container, zoals karton. We verhuren containers aan verschillende ondernemingen: winkels, horeca, bureaus, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is uitgebreid, zoals kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is ook een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, bijvoorbeeld voor tussentijdse opslag van meubels of bouwmaterialen. Wij hebben opslagcontainers in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed afsluitbaar met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Woudenberg afval te splitsen bij de bron. Dat is kostenbesparend en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers voorop. We verdelen afval zo efficiënt mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire bouwstof. Met ons ruime netwerk hebben wij voor elke afvalsoort het juiste eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!