MDK Containers in Woerden

Een container inhuren in Woerden

Puinverzameling en afvalverwerking regelt u handig met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Woerden gaat eenvoudig en vlug via onze site. MDK Containers heeft diverse puinbakken in huis. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in AmersfoortVeenendaal, of Zeist. U kunt bovendien in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij bezorgen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De bouwstoffen die wij verschaffen zijn onder andere betongranulaat, brekerzand en tuingrind.

Het uitgebreide assortiment aan containers van MDK containers

U kunt bij ons diverse categorieën containers huren in Woerden. Bent u aan het klussen en heeft u een container nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, zoals restafval? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk spullen in op te bergen. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor vuilnis van grote en kleine omvang. We hebben diverse maten containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe vindt u de goede container? Kies eerst de categorie vuilnis, zoals hout. Kies daarna de maat van de container. U ziet direct of de container op een parkeerplaats past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers alleen in de regio Utrecht. We hebben voor elke afvalcategorie een passende container, bijvoorbeeld glasafval. We verhuren containers aan verschillende bedrijven: winkels, horeca, bureaus, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is uitgebreid, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten legen is bovendien een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, denk aan kortstondige opslag van meubels of materialen. Wij hebben opslagcontainers in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed af te sluiten met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Woerden afval te scheiden bij de bron. Dat is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het hergebruiken van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We splitsen puin zo doeltreffend mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende bouwstof. Door ons grote netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de geschikte bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!