MDK Containers in Wijk bij Duurstede

Een container inzetten in Wijk bij Duurstede

Afvalverzameling en afvalverwerking doet u makkelijk met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Wijk bij Duurstede gaat eenvoudig en gauw via onze website. MDK Containers heeft diverse puinbakken gereedstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Leusden, Vleuten, Baarn en Wijk bij Duurstede. U kunt ook in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij bezorgen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De materialen die wij verschaffen zijn onder andere menggranulaat, zwarte grond/tuingrond en tuingrind.

Het grote aanbod aan containers van MDK containers

U kunt bij ons diverse afmetingen containers huren in Wijk bij Duurstede. Bent u aan het klussen en heeft u een container nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, bijvoorbeeld restafval? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om voor zekere tijd meubilair in op te stellen. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor puin van flinke en bescheiden grootte. We hebben diverse categorieën containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe kiest u de goede container? Kies als eerste de categorie puin, denk aan bouw- en sloopafval. Kies vervolgens de maat van de container. U leest direct of de puinbak op een parkeerplaats past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers uitsluitend in de regio Utrecht. We hebben voor iedere afvalcategorie een passende container, zoals archiefafval. We verhuren containers aan allerlei bedrijven: winkels, restaurants, bureaus, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is groot, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is ook een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doeleinden, bijvoorbeeld voor kortstondige opslag van meubilair of grondstoffen. Wij hebben opslagcontainers in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed afsluitbaar met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Wijk bij Duurstede afval te scheiden bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers voorop. We scheiden puin zo doeltreffend mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire bouwstof. Door ons brede netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort het geschikte eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!