Skip links

Home » MDK Containers in Waddinxveen

Afvalcontainer huren in Waddinxveen? Uw hergebruik is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Puincollectie en puinverwerking regelt u gemakkelijk met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Waddinxveen gaat eenvoudig en gauw via onze website. We hebben diverse afvalcontainers staan voor heel Nederland. U kunt ook bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij brengen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De grondstoffen die wij aanbieden zijn onder andere betongranulaat, zwarte grond/tuingrond en metselzand.

Het ruime assortiment aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons diverse categorieën afvalcontainers huren in Waddinxveen. Bent u aan het renoveren en heeft u een afvalcontainer nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, zoals gft? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk meubilair in op te stellen. Dit zijn onze afvalcontainers voor heel Nederland op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor afval van omvangrijke en bescheiden afmetingen. We hebben allerlei maten afvalcontainers: van 2m3 tot zelfs 40m3. Hoe vindt u de goede afvalcontainer? Selecteer als eerste de soort vuilnis, denk aan bouw- en sloopafval. Selecteer daarna de grootte van de afvalcontainer. U ziet direct of de afvalcontainer op een parkeerplek past of niet. Vul als laatste uw gegevens in. MDK Containers levert afvalcontainers door door heel Nederland, bijvoorbeeld in Zuid-Holland in steden als Albrandswaard, Nieuwkoop, Leiderdorp, Waddinxveen en Kaag en Braassem.

Rolcontainers

We hebben voor iedere afvalsoort een goede rolcontainer, bijvoorbeeld bedrijfsafval. We verhuren rolcontainers aan verschillende bedrijven: winkels, horeca, kantoren, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is groot: van kleine rolcontainers tot flinke rolcontainers. Rolcontainers laten leegmaken is eveneens een mogelijkheid bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld voor tijdelijke opslag van inboedel of grondstoffen. Wij hebben opslagbakken in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een afvalcontainer in Waddinxveen afval te verdelen bij de bron. Dit is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het hergebruiken van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We verdelen puin zo doeltreffend mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende bouwstof. Via ons uitgebreide netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de geschikte bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen