Skip links

Home » MDK Containers in Waalwijk

Afvalcontainer aanvragen in Waalwijk? Uw recycling is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Puincollectie en afvalverwerking regelt u handig met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Waalwijk gaat makkelijk en gauw via onze website. MDK Containers heeft verschillende afvalcontainers klaarstaan voor heel Nederland. U kunt bovendien bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij leveren de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De grondstoffen die wij verschaffen zijn bijvoorbeeld betongranulaat, zwarte grond/tuingrond en tuingrind.

Het grote assortiment aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons allerlei soorten afvalcontainers huren in Waalwijk. Bent u aan het renoveren en heeft u een afvalcontainer nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, zoals papier? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk meubilair in op te slaan. Onze afvalcontainers voor heel Nederland op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor puin van flinke en bescheiden grootte. We hebben allerlei maten afvalcontainers: van 2m3 tot wel 40m3. Hoe selecteert u de juiste afvalcontainer? Kies eerst het type puin, zoals schoon puin. Selecteer dan de grootte van de afvalcontainer. U ziet gelijk of de afvalcontainer op een parkeervak past of niet. Vul als laatste uw gegevens in. MDK Containers levert afvalcontainers door het hele land.

Rolcontainers

We hebben voor elke afvalcategorie een passende rolcontainer, denk aan bedrijfsafval. We verhuren rolcontainers aan allerlei ondernemingen: winkels, restaurants, kantoren, et cetera. Ons aanbod aan rolcontainers is ruim: van kleine rolcontainers tot flinke rolcontainers. Rolcontainers laten leegmaken is ook een optie bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, denk aan tussentijdse opslag van meubels of materialen. Wij hebben opslagcontainers in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed afsluitbaar met een slot.

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een afvalcontainer in Waalwijk vuilnis te verdelen bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers voorop. We scheiden afval zo doeltreffend mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Door ons brede netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de juiste bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen