Skip links

Home » MDK Containers in Waalre

Afvalcontainer inhuren in Waalre? Uw hergebruik is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Puininzameling en puinverwerking regelt u moeiteloos met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Waalre gaat moeiteloos en gauw via onze website. MDK Containers heeft diverse afvalcontainers in huis voor het hele land. U kunt eveneens bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij verzorgen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De grondstoffen die wij verschaffen zijn onder andere betongranulaat, brekerzand en tuingrind.

Het ruime aanbod aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons verschillende maten afvalcontainers huren in Waalre. Bent u aan het verbouwen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, bijvoorbeeld plastic? Misschien zoekt u een opslagcontainer om tussentijds meubilair in op te stellen. Onze afvalcontainers voor heel Nederland op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor puin van flinke en kleine afmetingen. We hebben allerlei categorieën afvalcontainers: van 2m3 tot zelfs 40m3. Hoe selecteert u de juiste afvalcontainer? Kies als eerste de soort afval, denk aan dakafval. Selecteer vervolgens de maat van de afvalcontainer. U ziet direct of de afvalcontainer op een parkeerplaats past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in. MDK Containers levert afvalcontainers door het hele land.

Rolcontainers

We hebben voor elke afvalsoort een goede rolcontainer, denk aan glasafval. We verhuren rolcontainers aan diverse bedrijven: winkels, horeca, kantoren, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is uitgebreid: van kleine rolcontainers tot flinke rolcontainers. Rolcontainers laten leegmaken is bovendien een optie bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor diverse doeleinden, denk aan tijdelijke opslag van spullen of materialen. Wij hebben opslagcontainers in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed afsluitbaar met een slot.

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een afvalcontainer in Waalre vuilnis te verdelen bij de bron. Dat is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers voorop. We verdelen puin zo efficiënt mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende bouwstof. Via ons ruime netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de juiste bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen