Skip links

Home » MDK Containers in Venlo

Afvalcontainer inzetten in Venlo? Uw hergebruik is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Afvalcollectie en afvalverwerking doet u moeiteloos met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Venlo gaat makkelijk en gauw via onze site. MDK Containers heeft allerlei afvalcontainers staan voor het hele land. U kunt bovendien bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij bezorgen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De bouwstoffen die wij leveren zijn onder andere betongranulaat, brekerzand en tuingrind.

Het grote aanbod aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons verschillende soorten afvalcontainers huren in Venlo. Bent u aan het renoveren en heeft u een afvalcontainer nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, zoals papier? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk spullen in op te bergen. Dit zijn onze afvalcontainers voor heel Nederland op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor vuilnis van grote en bescheiden grootte. We hebben allerlei categorieën afvalcontainers: van 2m3 tot zelfs 40m3. Hoe selecteert u de goede afvalcontainer? Selecteer als eerste het type vuilnis, bijvoorbeeld dakafval. Selecteer daarna de grootte van de afvalcontainer. U leest direct of de afvalcontainer op een parkeerplaats past of niet. Vul als laatste uw gegevens in. We leveren afvalcontainers door door heel Nederland.

Rolcontainers

We hebben voor elke afvalsoort een geschikte rolcontainer, zoals bedrijfsafval. We verhuren rolcontainers aan allerlei bedrijven: winkels, eetgelegenheden, kantoren, et cetera. Ons aanbod aan rolcontainers is uitgebreid: van kleine rolcontainers tot flinke rolcontainers. Rolcontainers laten legen is eveneens een mogelijkheid bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, bijvoorbeeld voor tijdelijke opslag van inboedel of bouwmaterialen. Wij hebben opslagbakken in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed afsluitbaar met een slot.

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een afvalcontainer in Venlo puin te verdelen bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers voorop. We verdelen puin zo efficiënt mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende bouwstof. Via ons grote netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de geschikte bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen