Skip links

Home » MDK Containers in Veldhoven

Afvalcontainer inzetten in Veldhoven? Uw hergebruik is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Puincollectie en puinverwerking regelt u gemakkelijk met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Veldhoven gaat eenvoudig en direct via onze website. MDK Containers heeft allerlei afvalcontainers gereedstaan voor heel Nederland. U kunt ook bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij bezorgen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De materialen die wij verschaffen zijn onder andere betongranulaat, brekerzand en metselzand.

Het ruime assortiment aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons verschillende maten afvalcontainers huren in Veldhoven. Bent u aan het renoveren en heeft u een afvalcontainer nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, bijvoorbeeld gft? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk spullen in op te slaan. Dit zijn onze afvalcontainers voor heel Nederland op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor afval van flinke en bescheiden grootte. We hebben allerlei afmetingen afvalcontainers: van 2m3 tot zelfs 40m3. Hoe vindt u de juiste afvalcontainer? Selecteer als eerste het type puin, zoals grofvuil. Selecteer daarna de grootte van de afvalcontainer. U ziet gelijk of de afvalcontainer op een parkeervak past of niet. Vul als laatste uw gegevens in. MDK Containers levert afvalcontainers door door heel Nederland.

Rolcontainers

We hebben voor elke afvalsoort een passende rolcontainer, denk aan karton. We verhuren rolcontainers aan allerlei ondernemingen: winkels, restaurants, bureaus, enzovoort. Ons aanbod aan rolcontainers is uitgebreid: van kleine rolcontainers tot grote rolcontainers. Rolcontainers laten legen is eveneens een mogelijkheid bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor diverse doeleinden, zoals voor tussentijdse opslag van meubilair of bouwmaterialen. Wij hebben opslagbakken in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed afsluitbaar met een slot.

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een afvalcontainer in Veldhoven afval te verdelen bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige grondstoffen op. Het hergebruiken van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We verdelen puin zo doeltreffend mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende bouwstof. Via ons uitgebreide netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de juiste bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen