MDK Containers in Veenendaal

Een container huren in Veenendaal

Puininzameling en puinverwerking regelt u moeiteloos met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Veenendaal gaat makkelijk en snel via onze website. MDK Containers heeft diverse puinbakken in huis. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Amersfoort, Zeist, of Nieuwegein. U kunt bovendien in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij bezorgen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De grondstoffen die wij aanbieden zijn onder andere betongranulaat, zwarte grond/tuingrond en tuingrind.

Het grote assortiment aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons allerlei soorten containers huren in Veenendaal. Bent u aan het klussen en heeft u een puinbak nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, zoals papier? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om tussentijds meubels in op te stellen. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor vuilnis van flinke en bescheiden omvang. We hebben diverse afmetingen containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe vindt u de goede container? Kies als eerste de categorie vuilnis, bijvoorbeeld grofvuil. Selecteer vervolgens de grootte van de container. U ziet gelijk of de container op een parkeervak past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers alleen in de regio Utrecht. We hebben voor iedere afvalcategorie een goede container, zoals archiefafval. We verhuren containers aan verschillende bedrijven: winkels, horeca, kantoren, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is groot, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is ook een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doelen, zoals voor tussentijdse opslag van meubilair of grondstoffen. Wij hebben opslagbakken in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed af te sluiten met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Veenendaal afval te splitsen bij de bron. Dat is kostenbesparend en levert de meest hoogwaardige grondstoffen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers hoog in het vaandel. We verdelen vuilnis zo efficiënt mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Met ons brede netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de juiste bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!