MDK Containers in Utrecht

Een container huren in Utrecht

Afvalverzameling en afvalverwerking regelt u moeiteloos met een puinbak in Utrecht van MDK Containers. Het huren van een (opslag)container in Utrecht gaat makkelijk en gauw via onze website. We hebben allerlei containers staan tegen een goede prijs. MDK Containers levert puinbakken in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in AmersfoortZeist, Kortenhoeven of Nieuwegein. U kunt bovendien in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij leveren de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De materialen die wij verschaffen zijn bijvoorbeeld betongranulaat, vulzand en tuingrind.

Het grote assortiment aan puinbakken in Utrecht van MDK containers

U kunt bij ons verschillende afmetingen containers huren in Utrecht tegen een scherpe prijs. Bent u aan het klussen en heeft u een opslagcontainer nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, bijvoorbeeld papier? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk meubels in op te slaan. Dit zijn onze puinbakken in Utrecht op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor vuilnis van aanzienlijke en kleine afmetingen. We hebben verschillende afmetingen containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe selecteert u de juiste container? Selecteer eerst de categorie vuilnis, denk aan grofvuil. Kies vervolgens de maat van de container. U leest direct of de puinbak in Utrecht op een parkeerplek past of niet. Vul als laatste uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers enkel in de omgeving Utrecht. We hebben voor iedere afvalsoort een goede container, bijvoorbeeld karton. We verhuren containers aan allerlei ondernemingen: winkels, horeca, kantoren, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is groot, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten legen is ook een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doeleinden, bijvoorbeeld voor kortstondige opslag van spullen of grondstoffen. Wij hebben opslagcontainers in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een (opslag)container in Utrecht vuilnis te splitsen bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers voorop. We scheiden vuilnis zo doeltreffend mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Met ons uitgebreide netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de geschikte bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!

Menu

Nu ook verkoop en levering van grond voor in de tuin!

Wij verkopen nu ook grond voor in uw tuin! Bestel snel uw grond.