Skip links

Home » MDK Containers in Uitgeest

Afvalcontainer bestellen in Uitgeest? Uw hergebruik is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Puincollectie en puinverwerking regelt u eenvoudig met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Uitgeest gaat makkelijk en gauw via onze site. MDK Containers heeft allerlei afvalcontainers klaarstaan voor het hele land. U kunt eveneens bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij verzorgen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De materialen die wij leveren zijn bijvoorbeeld menggranulaat, vulzand en tuingrind.

Het grote aanbod aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons allerlei maten afvalcontainers huren in Uitgeest. Bent u aan het klussen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, zoals gft? Misschien zoekt u een opslagcontainer om tussentijds meubilair in op te bergen. Dit zijn onze afvalcontainers voor het hele land op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor puin van grote en kleine omvang. We hebben allerlei afmetingen afvalcontainers: van 2m3 tot zelfs 40m3. Hoe selecteert u de juiste afvalcontainer? Selecteer eerst de categorie vuilnis, zoals schoon puin. Selecteer daarna de grootte van de afvalcontainer. U leest gelijk of de afvalcontainer op een parkeerplek past of niet. Vul tot slot uw gegevens in. We leveren afvalcontainers door het hele land.

Rolcontainers

We hebben voor elke afvalcategorie een passende rolcontainer, bijvoorbeeld archiefafval. We verhuren rolcontainers aan verschillende bedrijven: winkels, horeca, bureaus, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is uitgebreid: van kleine rolcontainers tot grote rolcontainers. Rolcontainers laten leegmaken is bovendien een mogelijkheid bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor diverse doeleinden, bijvoorbeeld voor tussentijdse opslag van meubilair of grondstoffen. Wij hebben opslagcontainers in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed af te sluiten met een slot.

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een afvalcontainer in Uitgeest afval te splitsen bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het hergebruiken van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We scheiden afval zo doeltreffend mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire bouwstof. Met ons grote netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de geschikte bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen