Skip links

Home » MDK Containers in Tynaarlo

Afvalcontainer bestellen in Tynaarlo? Uw hergebruik is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Puininzameling en puinverwerking doet u handig met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Tynaarlo gaat handig en snel via onze website. We hebben verschillende afvalcontainers klaarstaan voor het hele land. U kunt bovendien bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij verzorgen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De grondstoffen die wij aanbieden zijn bijvoorbeeld menggranulaat, vulzand en metselzand.

Het uitgebreide assortiment aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons allerlei afmetingen afvalcontainers huren in Tynaarlo. Bent u aan het renoveren en heeft u een afvalcontainer nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, bijvoorbeeld papier? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om voor zekere tijd meubels in op te slaan. Dit zijn onze afvalcontainers voor het hele land op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor puin van aanzienlijke en kleine grootte. We hebben verschillende afmetingen afvalcontainers: van 2m3 tot zelfs 40m3. Hoe vindt u de goede afvalcontainer? Selecteer eerst het type vuilnis, zoals dakafval. Selecteer daarna de maat van de afvalcontainer. U ziet direct of de afvalcontainer op een parkeerplek past of niet. Vul als laatste uw gegevens in. MDK Containers levert afvalcontainers door door heel Nederland.

Rolcontainers

We hebben voor iedere afvalsoort een geschikte rolcontainer, denk aan glasafval. We verhuren rolcontainers aan allerlei ondernemingen: winkels, eetgelegenheden, bureaus, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is uitgebreid: van kleine rolcontainers tot flinke rolcontainers. Rolcontainers laten leegmaken is ook een optie bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor diverse doelen, bijvoorbeeld voor kortstondige opslag van meubels of bouwmaterialen. Wij hebben opslagbakken in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed afsluitbaar met een slot.

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een afvalcontainer in Tynaarlo vuilnis te verdelen bij de bron. Dat is kostenbesparend en levert de meest hoogwaardige grondstoffen op. Het hergebruiken van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We scheiden puin zo efficiënt mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als secundaire bouwstof. Door middel van ons uitgebreide netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de juiste bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen