Skip links

Home » MDK Containers in Tiel

Afvalcontainer bestellen in Tiel? Uw recycling is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Puincollectie en puinverwerking doet u eenvoudig met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Tiel gaat handig en vlug via onze site. MDK Containers heeft allerlei afvalcontainers staan voor het hele land. U kunt ook bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij leveren de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De materialen die wij aanbieden zijn onder andere menggranulaat, brekerzand en tuingrind.

Het ruime assortiment aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons verschillende categorieën afvalcontainers huren in Tiel. Bent u aan het verbouwen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, bijvoorbeeld papier? Misschien zoekt u een opslagcontainer om tussentijds meubilair in op te slaan. Dit zijn onze afvalcontainers voor het hele land op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor afval van omvangrijke en bescheiden omvang. We hebben verschillende afmetingen afvalcontainers: van 2m3 tot zelfs 40m3. Hoe kiest u de goede afvalcontainer? Kies eerst de categorie puin, zoals grond. Selecteer vervolgens de afmetingen van de afvalcontainer. U ziet gelijk of de afvalcontainer op een parkeervak past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in. MDK Containers levert afvalcontainers door het hele land.

Rolcontainers

We hebben voor iedere afvalcategorie een geschikte rolcontainer, denk aan bedrijfsafval. We verhuren rolcontainers aan diverse bedrijven: winkels, restaurants, bureaus, et cetera. Ons aanbod aan rolcontainers is ruim: van kleine rolcontainers tot flinke rolcontainers. Rolcontainers laten legen is bovendien een optie bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, zoals voor tijdelijke opslag van meubilair of grondstoffen. Wij hebben opslagbakken in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed af te sluiten met een slot.

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een afvalcontainer in Tiel vuilnis te scheiden bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers voorop. We splitsen vuilnis zo efficiënt mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Met ons ruime netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de geschikte bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen