Skip links

Home » MDK Containers in Tholen

Afvalcontainer aanvragen in Tholen? Uw hergebruik is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Puincollectie en afvalverwerking regelt u handig met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Tholen gaat gemakkelijk en direct via onze website. MDK Containers heeft diverse afvalcontainers klaarstaan voor heel Nederland. U kunt ook bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij bezorgen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De bouwstoffen die wij aanbieden zijn bijvoorbeeld menggranulaat, brekerzand en metselzand.

Het grote assortiment aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons allerlei afmetingen afvalcontainers huren in Tholen. Bent u aan het renoveren en heeft u een afvalcontainer nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, zoals plastic? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk meubilair in op te stellen. Dit zijn onze afvalcontainers voor heel Nederland op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor vuilnis van grote en bescheiden afmetingen. We hebben allerlei categorieën afvalcontainers: van 2m3 tot zelfs 40m3. Hoe kiest u de goede afvalcontainer? Kies eerst het type afval, bijvoorbeeld grofvuil. Selecteer dan de afmetingen van de afvalcontainer. U leest gelijk of de afvalcontainer op een parkeervak past of niet. Vul als laatste uw gegevens in. MDK Containers levert afvalcontainers door het hele land.

Rolcontainers

We hebben voor elke afvalsoort een goede rolcontainer, denk aan karton. We verhuren rolcontainers aan verschillende ondernemingen: winkels, restaurants, kantoren, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is groot: van kleine rolcontainers tot flinke rolcontainers. Rolcontainers laten leegmaken is eveneens een optie bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, bijvoorbeeld voor tussentijdse opslag van inboedel of grondstoffen. Wij hebben opslagbakken in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed afsluitbaar met een slot.

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een afvalcontainer in Tholen vuilnis te scheiden bij de bron. Dat is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers voorop. We verdelen vuilnis zo doeltreffend mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Met ons brede netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de geschikte bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen