Skip links

Home » MDK Containers in Stede Broec

Afvalcontainer inzetten in Stede Broec? Uw hergebruik is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Puininzameling en afvalverwerking doet u handig met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Stede Broec gaat moeiteloos en vlug via onze site. MDK Containers heeft verschillende afvalcontainers gereedstaan voor het hele land. U kunt eveneens bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij brengen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De grondstoffen die wij verschaffen zijn bijvoorbeeld betongranulaat, zwarte grond/tuingrond en metselzand.

Het uitgebreide assortiment aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons allerlei soorten afvalcontainers huren in Stede Broec. Bent u aan het verbouwen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, bijvoorbeeld plastic? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk meubilair in op te slaan. Dit zijn onze afvalcontainers voor heel Nederland op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor puin van aanzienlijke en bescheiden omvang. We hebben allerlei maten afvalcontainers: van 2m3 tot wel 40m3. Hoe vindt u de juiste afvalcontainer? Kies eerst de soort puin, zoals hout. Selecteer daarna de maat van de afvalcontainer. U leest direct of de afvalcontainer op een parkeerplaats past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in. We leveren afvalcontainers door het hele land.

Rolcontainers

We hebben voor elke afvalcategorie een geschikte rolcontainer, zoals bedrijfsafval. We verhuren rolcontainers aan verschillende ondernemingen: winkels, restaurants, bureaus, et cetera. Ons aanbod aan rolcontainers is uitgebreid: van kleine rolcontainers tot flinke rolcontainers. Rolcontainers laten leegmaken is ook een mogelijkheid bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor diverse doelen, bijvoorbeeld voor tijdelijke opslag van meubilair of materialen. Wij hebben opslagbakken in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed afsluitbaar met een slot.

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een afvalcontainer in Stede Broec afval te scheiden bij de bron. Dat is kostenbesparend en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het hergebruiken van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We verdelen puin zo efficiënt mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Door ons ruime netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de geschikte bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen