Skip links

Home » MDK Containers in Sliedrecht

Afvalcontainer huren in Sliedrecht? Uw hergebruik is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Puincollectie en afvalverwerking regelt u makkelijk met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Sliedrecht gaat makkelijk en snel via onze website. We hebben diverse afvalcontainers in huis voor het hele land. U kunt eveneens bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij leveren de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De materialen die wij leveren zijn bijvoorbeeld menggranulaat, vulzand en metselzand.

Het grote aanbod aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons allerlei soorten afvalcontainers huren in Sliedrecht. Bent u aan het renoveren en heeft u een afvalcontainer nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, zoals gft? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk inboedel in op te stellen. Onze afvalcontainers voor heel Nederland op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor afval van aanzienlijke en kleine grootte. We hebben verschillende soorten afvalcontainers: van 2m3 tot zelfs 40m3. Hoe vindt u de juiste afvalcontainer? Kies eerst de soort afval, zoals schoon puin. Kies dan de maat van de afvalcontainer. U ziet gelijk of de afvalcontainer op een parkeerplek past of niet. Vul tot slot uw gegevens in. We leveren afvalcontainers door door heel Nederland.

Rolcontainers

We hebben voor iedere afvalsoort een geschikte rolcontainer, bijvoorbeeld bedrijfsafval. We verhuren rolcontainers aan diverse bedrijven: winkels, horeca, bureaus, et cetera. Ons aanbod aan rolcontainers is groot: van kleine rolcontainers tot flinke rolcontainers. Rolcontainers laten leegmaken is eveneens een mogelijkheid bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor diverse doeleinden, denk aan kortstondige opslag van spullen of grondstoffen. Wij hebben opslagbakken in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een afvalcontainer in Sliedrecht vuilnis te verdelen bij de bron. Dat is kostenbesparend en levert de meest hoogwaardige grondstoffen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers voorop. We verdelen puin zo doeltreffend mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende bouwstof. Door middel van ons ruime netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de geschikte bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen