Skip links

Home » MDK Containers in Sint-Michielsgestel

Afvalcontainer aanvragen in Sint-Michielsgestel? Uw hergebruik is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Afvalcollectie en afvalverwerking doet u moeiteloos met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Sint-Michielsgestel gaat makkelijk en vlot via onze site. MDK Containers heeft verschillende afvalcontainers in huis voor het hele land. U kunt eveneens bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij brengen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De bouwstoffen die wij leveren zijn onder andere betongranulaat, zwarte grond/tuingrond en tuingrind.

Het uitgebreide assortiment aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons diverse afmetingen afvalcontainers huren in Sint-Michielsgestel. Bent u aan het klussen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, zoals papier? Misschien zoekt u een opslagcontainer om voorlopig spullen in op te bergen. Dit zijn onze afvalcontainers voor het hele land op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor afval van flinke en bescheiden afmetingen. We hebben diverse categorieën afvalcontainers: van 2m3 tot wel 40m3. Hoe vindt u de goede afvalcontainer? Kies eerst de categorie puin, denk aan hout. Selecteer vervolgens de afmetingen van de afvalcontainer. U ziet direct of de afvalcontainer op een parkeervak past of niet. Vul tot slot uw gegevens in. We leveren afvalcontainers door door heel Nederland.

Rolcontainers

We hebben voor iedere afvalsoort een goede rolcontainer, zoals archiefafval. We verhuren rolcontainers aan verschillende bedrijven: winkels, restaurants, bureaus, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is uitgebreid: van kleine rolcontainers tot grote rolcontainers. Rolcontainers laten legen is ook een optie bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld voor tussentijdse opslag van inboedel of materialen. Wij hebben opslagbakken in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed afsluitbaar met een slot.

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een afvalcontainer in Sint-Michielsgestel vuilnis te verdelen bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers voorop. We verdelen vuilnis zo efficiënt mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als secundaire bouwstof. Met ons uitgebreide netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de geschikte bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen