Skip links

Home » MDK Containers in Sint Anthonis

Afvalcontainer bestellen in Sint Anthonis? Uw hergebruik is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Afvalinzameling en afvalverwerking regelt u eenvoudig met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Sint Anthonis gaat gemakkelijk en snel via onze site. We hebben verschillende afvalcontainers gereedstaan voor heel Nederland. U kunt eveneens bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij bezorgen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De bouwstoffen die wij leveren zijn onder andere betongranulaat, brekerzand en metselzand.

Het ruime assortiment aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons diverse maten afvalcontainers huren in Sint Anthonis. Bent u aan het verbouwen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, zoals plastic? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk spullen in op te stellen. Dit zijn onze afvalcontainers voor het hele land op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor puin van grote en bescheiden afmetingen. We hebben allerlei soorten afvalcontainers: van 2m3 tot zelfs 40m3. Hoe vindt u de goede afvalcontainer? Kies eerst de soort afval, denk aan dakafval. Selecteer dan de maat van de afvalcontainer. U leest gelijk of de afvalcontainer op een parkeervak past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in. We leveren afvalcontainers door door heel Nederland.

Rolcontainers

We hebben voor iedere afvalsoort een goede rolcontainer, bijvoorbeeld bedrijfsafval. We verhuren rolcontainers aan verschillende bedrijven: winkels, restaurants, bureaus, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is ruim: van kleine rolcontainers tot flinke rolcontainers. Rolcontainers laten legen is eveneens een mogelijkheid bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, zoals voor tijdelijke opslag van inboedel of grondstoffen. Wij hebben opslagcontainers in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed afsluitbaar met een slot.

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een afvalcontainer in Sint Anthonis vuilnis te splitsen bij de bron. Dit is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers voorop. We splitsen afval zo doeltreffend mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Met ons uitgebreide netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de geschikte bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen