Skip links

Home » MDK Containers in Scherpenzeel

Afvalcontainer huren in Scherpenzeel? Uw recycling is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Afvalinzameling en afvalverwerking regelt u gemakkelijk met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Scherpenzeel gaat eenvoudig en snel via onze site. MDK Containers heeft verschillende afvalcontainers klaarstaan voor het hele land. U kunt eveneens bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij verzorgen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De materialen die wij leveren zijn bijvoorbeeld menggranulaat, vulzand en tuingrind.

Het grote aanbod aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons allerlei categorieën afvalcontainers huren in Scherpenzeel. Bent u aan het renoveren en heeft u een afvalcontainer nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, bijvoorbeeld restafval? Misschien zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk spullen in op te stellen. Dit zijn onze afvalcontainers voor heel Nederland op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor afval van aanzienlijke en kleine grootte. We hebben verschillende maten afvalcontainers: van 2m3 tot zelfs 40m3. Hoe selecteert u de goede afvalcontainer? Kies als eerste de soort puin, bijvoorbeeld hout. Selecteer vervolgens de maat van de afvalcontainer. U leest direct of de afvalcontainer op een parkeervak past of niet. Vul tot slot uw gegevens in. We leveren afvalcontainers door door heel Nederland.

Rolcontainers

We hebben voor elke afvalsoort een goede rolcontainer, denk aan archiefafval. We verhuren rolcontainers aan verschillende bedrijven: winkels, horeca, bureaus, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is uitgebreid: van kleine rolcontainers tot grote rolcontainers. Rolcontainers laten leegmaken is bovendien een optie bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor diverse doeleinden, zoals voor tussentijdse opslag van meubilair of grondstoffen. Wij hebben opslagbakken in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een afvalcontainer in Scherpenzeel afval te scheiden bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het hergebruiken van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We splitsen vuilnis zo efficiënt mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende bouwstof. Via ons ruime netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de juiste bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen