Skip links

Home » MDK Containers in Rotterdam

Afvalcontainer aanvragen in Rotterdam? Uw recycling is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Puinverzameling en afvalverwerking regelt u moeiteloos met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Rotterdam gaat eenvoudig en vlot via onze site. MDK Containers heeft verschillende afvalcontainers in huis voor heel Nederland. U kunt bovendien bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij brengen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De materialen die wij aanbieden zijn bijvoorbeeld betongranulaat, brekerzand en metselzand.

Het grote assortiment aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons verschillende maten afvalcontainers huren in Rotterdam. Bent u aan het verbouwen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, bijvoorbeeld plastic? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om voor zekere tijd meubilair in op te slaan. Onze afvalcontainers voor het hele land op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor puin van grote en kleine grootte. We hebben verschillende afmetingen afvalcontainers: van 2m3 tot zelfs 40m3. Hoe vindt u de juiste afvalcontainer? Kies eerst de soort vuilnis, zoals bouw- en sloopafval. Selecteer vervolgens de maat van de afvalcontainer. U ziet gelijk of de afvalcontainer op een parkeerplaats past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in. We leveren afvalcontainers door door heel Nederland.

Rolcontainers

We hebben voor iedere afvalsoort een passende rolcontainer, denk aan bedrijfsafval. We verhuren rolcontainers aan diverse ondernemingen: winkels, eetgelegenheden, kantoren, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is ruim: van kleine rolcontainers tot flinke rolcontainers. Rolcontainers laten legen is eveneens een mogelijkheid bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, denk aan tijdelijke opslag van spullen of materialen. Wij hebben opslagcontainers in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed afsluitbaar met een slot.

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een afvalcontainer in Rotterdam vuilnis te splitsen bij de bron. Dit is kostenbesparend en levert de meest hoogwaardige grondstoffen op. Het hergebruiken van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We verdelen vuilnis zo efficiënt mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als secundaire bouwstof. Met ons grote netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de geschikte bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen