Skip links

Home » MDK Containers in Roosendaal

Afvalcontainer bestellen in Roosendaal? Uw recycling is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Afvalcollectie en puinverwerking doet u moeiteloos met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Roosendaal gaat moeiteloos en vlot via onze site. We hebben verschillende afvalcontainers in huis voor heel Nederland. U kunt ook bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij bezorgen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De bouwstoffen die wij leveren zijn onder andere betongranulaat, vulzand en tuingrind.

Het uitgebreide assortiment aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons allerlei maten afvalcontainers huren in Roosendaal. Bent u aan het verbouwen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, bijvoorbeeld restafval? Misschien zoekt u een opslagcontainer om tussentijds meubels in op te slaan. Dit zijn onze afvalcontainers voor het hele land op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor afval van flinke en kleine afmetingen. We hebben verschillende afmetingen afvalcontainers: van 2m3 tot wel 40m3. Hoe selecteert u de goede afvalcontainer? Selecteer als eerste de categorie afval, denk aan hout. Kies dan de grootte van de afvalcontainer. U ziet direct of de afvalcontainer op een parkeervak past of niet. Vul als laatste uw gegevens in. We leveren afvalcontainers door het hele land.

Rolcontainers

We hebben voor iedere afvalcategorie een goede rolcontainer, zoals karton. We verhuren rolcontainers aan diverse ondernemingen: winkels, restaurants, bureaus, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is groot: van kleine rolcontainers tot flinke rolcontainers. Rolcontainers laten leegmaken is eveneens een optie bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, denk aan tijdelijke opslag van meubels of grondstoffen. Wij hebben opslagbakken in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed af te sluiten met een slot.

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een afvalcontainer in Roosendaal vuilnis te scheiden bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. Het hergebruiken van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We scheiden vuilnis zo efficiënt mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Door ons grote netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de juiste bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen