Skip links

Home » MDK Containers in Ridderkerk

Afvalcontainer inhuren in Ridderkerk? Uw recycling is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Puininzameling en afvalverwerking regelt u gemakkelijk met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Ridderkerk gaat makkelijk en snel via onze website. We hebben verschillende afvalcontainers staan voor heel Nederland. U kunt bovendien bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij bezorgen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De bouwstoffen die wij aanbieden zijn onder andere menggranulaat, brekerzand en metselzand.

Het grote assortiment aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons verschillende soorten afvalcontainers huren in Ridderkerk. Bent u aan het verbouwen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, zoals restafval? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk meubilair in op te slaan. Onze afvalcontainers voor heel Nederland op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor afval van flinke en kleine grootte. We hebben diverse afmetingen afvalcontainers: van 2m3 tot wel 40m3. Hoe kiest u de juiste afvalcontainer? Kies eerst de soort afval, denk aan dakafval. Kies daarna de grootte van de afvalcontainer. U ziet direct of de afvalcontainer op een parkeerplaats past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in. We leveren afvalcontainers door het hele land.

Rolcontainers

We hebben voor elke afvalcategorie een passende rolcontainer, zoals bedrijfsafval. We verhuren rolcontainers aan allerlei ondernemingen: winkels, eetgelegenheden, kantoren, et cetera. Ons aanbod aan rolcontainers is ruim: van kleine rolcontainers tot flinke rolcontainers. Rolcontainers laten legen is ook een optie bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor diverse doeleinden, zoals voor tussentijdse opslag van inboedel of materialen. Wij hebben opslagcontainers in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed afsluitbaar met een slot.

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een afvalcontainer in Ridderkerk puin te scheiden bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige grondstoffen op. Het hergebruiken van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We splitsen vuilnis zo efficiënt mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Met ons uitgebreide netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de geschikte bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen