MDK Containers in Rhenen

Een container huren in Rhenen

Puincollectie en puinverwerking regelt u gemakkelijk met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Rhenen gaat moeiteloos en snel via onze site. MDK Containers heeft diverse containers in huis. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Rhenen, Driebergen-Rijsenburg, Leerdam en Mijdrecht. U kunt ook in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij brengen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De bouwstoffen die wij aanbieden zijn bijvoorbeeld menggranulaat, vulzand en tuingrind.

Het ruime aanbod aan containers van MDK containers

U kunt bij ons verschillende afmetingen containers huren in Rhenen. Bent u aan het verbouwen en heeft u een puinbak nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, zoals restafval? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om voorlopig inboedel in op te stellen. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Wij hebben containers van groot formaat en kleinere puinbakken. We hebben allerlei soorten containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe kiest u de goede container? Kies eerst het type vuilnis, denk aan hout. Selecteer daarna de grootte van de container. U ziet gelijk of de puinbak op een parkeerplek past of niet. Vul tot slot uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers enkel in de omgeving Utrecht. We hebben voor elke afvalsoort een geschikte container, bijvoorbeeld karton. We verhuren containers aan diverse ondernemingen: winkels, eetgelegenheden, bureaus, enzovoort. Ons aanbod aan rolcontainers is ruim, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is ook een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, zoals voor tijdelijke opslag van inboedel of bouwmaterialen. Wij hebben opslagcontainers in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Rhenen afval te verdelen bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het hergebruiken van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We verdelen afval zo efficiënt mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Met ons brede netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort het juiste eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!