MDK Containers in Renswoude

Een container huren in Renswoude

Afvalverzameling en puinverwerking regelt u handig met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Renswoude gaat moeiteloos en snel via onze website. We hebben diverse containers klaarstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Renswoude, Hooglanderveen, Maartensdijk en Maarn. U kunt ook in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij bezorgen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De grondstoffen die wij leveren zijn bijvoorbeeld menggranulaat, brekerzand en metselzand.

Het grote aanbod aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons diverse afmetingen containers huren in Renswoude. Bent u aan het klussen en heeft u een puinbak nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, zoals restafval? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om voor zekere tijd inboedel in op te bergen. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor afval van aanzienlijke en bescheiden afmetingen. We hebben allerlei maten containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe selecteert u de juiste container? Selecteer als eerste de soort puin, zoals dakafval. Selecteer daarna de maat van de container. U leest gelijk of de puinbak op een parkeerplaats past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers uitsluitend in de omgeving Utrecht. We hebben voor iedere afvalcategorie een goede container, denk aan glasafval. We verhuren containers aan verschillende bedrijven: winkels, restaurants, kantoren, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is ruim, zoals kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is ook een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doeleinden, denk aan tussentijdse opslag van spullen of bouwmaterialen. Wij hebben opslagcontainers in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed afsluitbaar met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Renswoude puin te verdelen bij de bron. Dit is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het hergebruiken van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We verdelen afval zo efficiënt mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende bouwstof. Met ons grote netwerk hebben wij voor elke afvalsoort het juiste eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!