Skip links

Home » MDK Containers in Renkum

Afvalcontainer inhuren in Renkum? Uw hergebruik is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Afvalverzameling en puinverwerking regelt u handig met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Renkum gaat makkelijk en direct via onze site. MDK Containers heeft allerlei afvalcontainers in huis voor heel Nederland. U kunt eveneens bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij brengen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De grondstoffen die wij aanbieden zijn onder andere menggranulaat, zwarte grond/tuingrond en metselzand.

Het grote assortiment aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons verschillende categorieën afvalcontainers huren in Renkum. Bent u aan het klussen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, bijvoorbeeld papier? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om tussentijds inboedel in op te bergen. Dit zijn onze afvalcontainers voor het hele land op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor puin van grote en kleine omvang. We hebben verschillende categorieën afvalcontainers: van 2m3 tot zelfs 40m3. Hoe kiest u de juiste afvalcontainer? Selecteer eerst het type puin, bijvoorbeeld dakafval. Kies daarna de maat van de afvalcontainer. U leest direct of de afvalcontainer op een parkeerplek past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in. We leveren afvalcontainers door door heel Nederland.

Rolcontainers

We hebben voor iedere afvalcategorie een goede rolcontainer, zoals archiefafval. We verhuren rolcontainers aan diverse bedrijven: winkels, restaurants, bureaus, et cetera. Ons aanbod aan rolcontainers is uitgebreid: van kleine rolcontainers tot grote rolcontainers. Rolcontainers laten leegmaken is bovendien een mogelijkheid bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, zoals voor tijdelijke opslag van inboedel of bouwmaterialen. Wij hebben opslagcontainers in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed afsluitbaar met een slot.

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een afvalcontainer in Renkum vuilnis te scheiden bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers voorop. We splitsen afval zo doeltreffend mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Met ons brede netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de geschikte bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen