Skip links

Home » MDK Containers in Reimerswaal

Afvalcontainer inzetten in Reimerswaal? Uw hergebruik is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Afvalinzameling en puinverwerking doet u moeiteloos met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Reimerswaal gaat makkelijk en vlot via onze website. MDK Containers heeft allerlei afvalcontainers klaarstaan voor heel Nederland. U kunt eveneens bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij bezorgen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De bouwstoffen die wij verschaffen zijn onder andere betongranulaat, brekerzand en metselzand.

Het uitgebreide aanbod aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons verschillende afmetingen afvalcontainers huren in Reimerswaal. Bent u aan het klussen en heeft u een afvalcontainer nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, bijvoorbeeld papier? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om tussentijds spullen in op te bergen. Onze afvalcontainers voor heel Nederland op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor vuilnis van omvangrijke en kleine afmetingen. We hebben diverse soorten afvalcontainers: van 2m3 tot zelfs 40m3. Hoe vindt u de goede afvalcontainer? Kies als eerste de categorie puin, denk aan dakafval. Selecteer vervolgens de maat van de afvalcontainer. U leest direct of de afvalcontainer op een parkeerplek past of niet. Vul als laatste uw gegevens in. We leveren afvalcontainers door het hele land.

Rolcontainers

We hebben voor iedere afvalsoort een passende rolcontainer, zoals karton. We verhuren rolcontainers aan allerlei ondernemingen: winkels, eetgelegenheden, bureaus, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is groot: van kleine rolcontainers tot flinke rolcontainers. Rolcontainers laten leegmaken is ook een mogelijkheid bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor diverse doelen, denk aan kortstondige opslag van spullen of grondstoffen. Wij hebben opslagcontainers in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed afsluitbaar met een slot.

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een afvalcontainer in Reimerswaal puin te splitsen bij de bron. Dit is kostenbesparend en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers voorop. We verdelen vuilnis zo doeltreffend mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Door ons brede netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de geschikte bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen