Skip links

Home » MDK Containers in Purmerend

Afvalcontainer inhuren in Purmerend? Uw recycling is onze zorg.

Onze containers

Gelijk online uw afvalcontainer als particulier bestellen? Kijk dan snel op bouwafval.nl

Scherpe prijzen

Bekijk onze lage all-in prijzen voor container verhuur, inclusief 6 weken huur.

Snelle levering

Op werkdagen voor 09.00 uur besteld, de volgende werkdag op locatie geleverd.

Goede kwaliteit

Huur diverse afvalcontainers in verschillende maten: bekijk ons assortiment.

Snelle klantenservice

Vragen of opmerkingen? We komen er zo snel mogelijk bij u op terug.

Puinverzameling en afvalverwerking regelt u eenvoudig met de afvalcontainers van MDK Containers. Het huren van een afvalcontainer in Purmerend gaat eenvoudig en gauw via onze site. MDK Containers heeft allerlei afvalcontainers staan voor heel Nederland. U kunt bovendien bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij brengen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De bouwstoffen die wij aanbieden zijn onder andere menggranulaat, zwarte grond/tuingrond en tuingrind.

Het uitgebreide assortiment aan afvalcontainers van MDK Containers

U kunt bij ons diverse afmetingen afvalcontainers huren in Purmerend. Bent u aan het renoveren en heeft u een afvalcontainer nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, bijvoorbeeld papier? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om voorlopig meubilair in op te bergen. Dit zijn onze afvalcontainers voor het hele land op een rij.

Afvalcontainers

Deze afvalcontainers zijn er voor puin van grote en kleine grootte. We hebben verschillende categorieën afvalcontainers: van 2m3 tot zelfs 40m3. Hoe kiest u de juiste afvalcontainer? Kies als eerste de soort afval, zoals grond. Kies vervolgens de grootte van de afvalcontainer. U ziet direct of de afvalcontainer op een parkeerplek past of niet. Vul tot slot uw gegevens in. We leveren afvalcontainers door het hele land.

Rolcontainers

We hebben voor iedere afvalsoort een passende rolcontainer, denk aan bedrijfsafval. We verhuren rolcontainers aan allerlei bedrijven: winkels, eetgelegenheden, kantoren, et cetera. Ons aanbod aan rolcontainers is groot: van kleine rolcontainers tot flinke rolcontainers. Rolcontainers laten leegmaken is eveneens een optie bij ons.

Opslagcontainers

Opslagcontainers zijn er voor diverse doelen, bijvoorbeeld voor tussentijdse opslag van spullen of materialen. Wij hebben opslagcontainers in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed af te sluiten met een slot.

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een afvalcontainer in Purmerend puin te splitsen bij de bron. Dat is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers voorop. We splitsen vuilnis zo doeltreffend mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als secundaire bouwstof. Door ons brede netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de juiste bestemming

Logo MDK

Vraag een offerte aan

Scherpe prijzen

Snelle levering

Goede kwaliteit

Snelle klantenservice

Offerte aanvragen
±800
containers in ons uitgebreide containerpark
Tot 12
bediende voertuigen voor de markt per dag
70+
verwerkte en uitgevoerde opdrachten per dag
Circa 12
vaste werknemers in dienst

Contactinformatie

MDK Containers de vrachtwagens

Veelgestelde vragen

Wanneer u op een werkdag voor 9.00 uur besteld, staat de afvalcontainer de volgende dag bij u op locatie.

MDK Containers is actief in heel Nederland.

Onze container verhuur is inclusief zes weken huur.

Vraag een offerte aan!

Heeft u een afvalcontainer nodig voor uw verbouwing of project? Een afvalcontainer huren doet u makkelijk en snel via MDK Containers.

Offerte aanvragen